header foto
 
Junioren

Geslaagd Paastoernooi smaakt naar meer

Nieuws afbeelding 5-4-2021 Van een lekker zonnetje, spannende wedstrijdjes en grappige spelletjes tot gezellige muziek en héél véél paaseitjes: alle ingrediënten voor een geslaagd Paastoernooi waren zaterdag 3 april aanwezig. In totaal deden negen teams vanuit de C- en D-jeugd mee aan het toernooi. Zij streden in drie poules om de eerste prijs. Uiteindelijk kwamen MC22, JD1 en MD2 als winnaars uit de bus. 

Natuurlijk werd er tijdens het Paastoernooi allereerst veel gehockeyd. Zo speelde elk team een drieluik op 1/3 veld. Maar daarnaast konden de deelnemers via een spelletjesparcours, bonusvragen en opdrachten proberen om extra punten te scoren. Zo moest elk team bijvoorbeeld een groepsfoto maken met als thema ‘De vloer is lava’ en raden wie er in het paashaaspak verstopt zat. 

Het spelletjesparours bestond uit een paas-estafette, hockey-jeu-de-boules en scoren tegen de keeper-haas. Het jeu-de-boulesspel was ‘vet moeilijk’, aldus de meiden van de D2 en de estafette ‘een makkie’. Maar het allerleukste vonden zij het onderdeel waarbij ze tegen keeper Stijn van Schaik van Heren 1 moesten proberen te scoren. ‘Dit zouden we wel vaker willen doen!’ 

Chocoladehazen voor de winnaars 
Aan het eind van het toernooi telde jurylid Rick van Eijken alle behaalde punten van de wedstrijden, spelletjes en opdrachten bij elkaar op. En zo kwamen MC22, JD1 en MD2 als winnaars uit de bus. Alle spelers kregen als prijs een grote chocolade paashaas mee naar huis. JC1 won het paasei-raden en ging er vandoor met de felbegeerde pot met 265 paaseitjes. 

Organisator Folkert Schoorl vertelt: ‘Het was een ontzettend geslaagde dag. Natuurlijk dankzij de opkomst van alle enthousiaste spelers, begeleiders en het mooie weer! Zet alvast maar een kruisje in je agenda voor volgend jaar, want dit event gaat zeker weer terugkomen!" 

Organisatie, begeleiders en spelers: bedankt!
Reacties


Simon Kornblum

6-4-2021 @ 19:42:09 |Toppers! Gaaf te zien dat ook dit initiatief weer zoveel positieve energie brengt. We maken de club tot iets mooi, voor elkaar en met elkaar!

Michiel van Zeggeren

7-4-2021 @ 23:07:18 |Ziet er weer super gezellig uit!

Reageer op het nieuws