header foto
 
Evenementen

28.08.21 Kick-off en BBQ: maak je eigen team en doe mee

Nieuws afbeelding 14-8-2021
Nog heel even en dan mogen we weer allemaal het veld op. Hoe lekker is dat? Om het seizoen goed te starten organiseren wij op zaterdag 28 augustus een Kick-off met een zes-tegen-zes-toernooi en BBQ.

Maak je eigen team en doe mee!
En vier samen de start van het hockeyseizoen op de club! Dat kan met je team, familie, vrienden of gewoon alleen. Alles kan en iedereen is welkom. Doel is om er met elkaar een gezellige dag van te maken en samen de start van het seizoen te vieren! De eerste inschrijvingen zijn al binnen. Inschrijven kan nog tot en met woensdag 25 augustus. Daarna gaan we het speelschema maken.

Programma zaterdag 28 augustus
14.00 uur – aanvang ‘zes-tegen-zes-toernooi’ voor familie- en vriendenteams
17.00 uur – einde ‘zes-tegen-zes-toernooi’ en start borrel
18.00 uur – aanvang BBQ inclusief muziek

Voor wie?
Voor de hele club. Dus voor alle hockeyers van onze diverse lijnen zoals jongste jeugd, jeugd, senioren, parahockeyers, trimmers, veteranen. Maar ook voor ouders van leden, coaches, trainers, commissieleden en andere vrijwilligers. Iedereen is uitgenodigd om de Kick-off mee te vieren en deel te nemen aan de BBQ. Kosten zijn slechts € 7,50 per persoon. Kinderen van 6 tot 10 jaar € 5,00 per persoon. Kinderen tot 6 jaar gratis. Hiervoor krijg je de BBQ en een welkomstdrankje.

Ben je erbij?
Aanmelden kan middels een mail naar [email protected] o.v.v. namen spelers inclusief leeftijden, eventueel een teamnaam en aantal deelnemers BBQ.

Wij rekenen op jullie komst. Heel graag tot zaterdag 28 augustus.

Mascha Bernoski, Edwin van de Vliet en Djurre Roggeveen

PS: nu je er toch bent…. Wij zijn op zoek naar versterking. Vind je het leuk om evenementen te organiseren voor verschillende leeftijdsgroepen? Heb je creatieve ideeën? Ben je praktisch ingesteld en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! Heb je interesse of wil je meer info neem dan contact op met Mascha Bernoski via [email protected].


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws