header foto
 
Mededelingen

Grote Clubactie: de laatste lootjes!

Nieuws afbeelding 3-10-2021

De Grote Clubactie is op 18 september van start gegaan en de teller loopt al aardig op. Er zijn intussen al 767 online loten verkocht. En daar komen de loten uit de boekjes nog bij. Help jij mee ons doel te behalen? We hebben nog 3 weken voor de laatste lootjes!

Een tussenstand van de top 5-teams laat zien dat de Jongens 6E1 aan kop gaan met 136 verkochte loten. Zij worden op de hielen gevolgd door Meisjes 6E3 met 109 verkochte loten. Op de derde plek staan de Meisjes 8E1, gevolgd door Meisjes D1 op de vierde plek. De Meisjes 8E3 bezetten met 60 verkochte loten de vijfde plek. 

De komende weken kan hier natuurlijk nog van alles in veranderen. Loten verkopen kan nog tot eind oktober en samen met je team maak je kans op te gekke prijzen. 

Top 5 teams grote clubactieHelp mee ons clubdoel te behalen. Loten verkopen kan nog tot eind oktober!
We zijn al op de goede weg, maar om ons doel van € 2.800,-  te behalen hopen we in totaal 1.166 loten te verkopen. Het opgehaalde bedrag besteden we dit jaar aan nieuw keepersmateriaal. Help mee ons doel te behalen!

Blijf de verkooplink massaal delen (ook een reminder naar familieleden en vrienden die nog geen lot gekocht hebben is absoluut de moeite waard). Jullie inzet is écht goud waard!

Direct een lot kopen kan natuurlijk ook via onderstaande link of QR-code!

Steun MHCC en koop hier online loten

Of scan onderstaande QRcode

QR code grote clubactie