header foto
 
Mededelingen

Koffieliefhebbers opgelet!

Nieuws afbeelding 29-12-2021
Zo op de valreep voor het nieuwe jaar maken we het steunen van MHCC wel heel erg makkelijk. Als koffieliefhebber regel jij namelijk extra sponsoring voor de club vanuit je luie stoel.

Hoe? Heel simpel: bestel met de unieke clubcode (MHCC) bij Koffievoordeel.nl je koffie. Alle bekende koffiemerken en soorten koop je bij hen. Jij ontvangt gelijk 10% korting en van elke bestelling ontvangen wij een bijdrage voor de club. 

Delen? Heel graag: deel onderstaand bericht inclusief de code via Whatsapp, Instagram, Tiktok en Snapchat. Jouw volgers/contacten profiteren dan ook van de 10% korting, en MHCC ook!

In slechts een paar tikken geregeld, gewoon vanaf je telefoon. En met al die extra sponsorgelden zorgen wij dan weer voor een sportief 2022. 

Jij helpt toch ook mee?

Bericht om te delen via jouw socials
Koffie met MHCC-korting. Bestel jouw favoriete koffie met 10% korting bij Koffievoordeel.nl. Koffievoordeel.nl is de online koffiewinkel voor A-merken. Ideaal voor als je van kwaliteit en aantrekkelijke deals houdt. Geen verzendkosten voor bestellingen van € 40,- en meer. Bestellen doe je eenvoudig op https://www.koffievoordeel.nl/mhcc. Gebruik je kortingscode MHCC.