header foto
 
Mededelingen

Herstart zaal- en midwintercompetitie mét publiek

Nieuws afbeelding 25-1-2022 Goed nieuws! Komend weekend kunnen we de zaal- en midwintercompetitie weer hervatten. Hierbij is ook publiek welkom én staat de koffie in ons clubhuis klaar! 

Goed om te weten: op binnensportlocaties is een coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder. Dit betekent dat je gevaccineerd, hersteld van corona of negatief getest moet zijn om te kunnen spelen of kijken in de zaal. Voor coaches, begeleiders en vrijwilligers in functie geldt de verplichting van een coronatoegangsbewijs niet. 

Verder is binnen het dragen van een mondkapje verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar bij verplaatsing. Ook geldt dat iedereen 1,5 meter afstand houdt, behalve tijdens het sporten. Buiten op ons eigen terrein en bij amateurwedstrijden op andere clubs hoef je geen coronatoegangsbewijs te laten zien. Ook kun je zonder coronatoegangsbewijs bij de bar drinken of wat lekkers afhalen. Wel geldt ook hier bij verplaatsing binnen een mondkapjesplicht en zowel binnen als buiten de 1,5 meter afstand. 

Het wedstrijdschema van de KNHB is te vinden in de app. 

Tot ziens in de zaal of op het veld!

Reacties


Matthijs Zwaal

27-1-2022 @ 12:06:29 |beste, gaat de bond ook de gemiste wedstrijden opnieuw plannen? de jongens A1 b.v hebben nl geen wedstrijden meer staan

Saranda Bakels-Waninge

9-2-2022 @ 17:07:02 |Helaas niet Matthijs, maar de bond is wel in overleg hierover.

Reageer op het nieuws