header foto
 
Mededelingen

MHCC-wedstrijdshirts gezocht

Nieuws afbeelding 9-3-2022
Gisteren heb je kunnen lezen dat onze sponsorcommissie werkt aan een nieuw clubtenue. Er wordt veelvuldig gestemd. Ontzettend leuk dat jullie zo betrokken zijn. Heb jij nog niet laten weten welk ontwerp jou aanspreekt? Geen probleem: je kunt nog tot en met vanavond je stem uitbrengen. 

We spelen dit seizoen dus nog even in het huidige wedstrijdshirt. Onze (jongste) jeugdleden groeien hard en passen niet altijd meer even lekker in hun clubshirt. En aangezien de voorraad bij onze huidige leverancier Ab Geldermans aardig aan het opraken is, hebben wij een verzoek aan jullie. 

Mocht je een MHCC-shirt van het huidige ontwerp in je bezit hebben en deze niet meer gebruiken, in welke maat dan ook. Wil je deze dan op een van onderstaande adressen inleveren? Dat kan gewoon in de brievenbus. 

We hopen hiermee een kleine voorraad te creëren waarmee we voor deze korte tijd andere leden weer kunnen helpen. 

Inleverpunten MHCC-shirts:
  • Bachstraat 19, Castricum 
  • Prof. Winklerlaan 11, Bakkum

Mocht je zelf op zoek zijn naar een shirt in een andere maat? En bij Ab Geldermans niet vinden wat je nodig hebt? Stuur dan even een mail naar [email protected]. Mogelijk kunnen wij je met een ingeleverd shirt verder op weg helpen.

Hartelijk dank en groet,
Namens de Jongste Jeugdcommissie,
Bart Helder