header foto
 
Evenementen

Maak vandaag nog jouw eigen sterrenteam en schrijf je in voor het Paastoernooi!

Nieuws afbeelding 9-4-2022
Er hebben zich al diverse teams aangemeld. Wil jij ook meedoen? Check dit weekend nog jouw teamgenoten, vrienden en/of familie en schrijf jouw team in. Inschrijven kan nog tot en met dinsdag 12 april. 

MHCC-Paastoernooi
Op tweede paasdag vindt het jaarlijkse MHCC-Paastoernooi plaats. Een vrienden- en familietoernooi waarbij gezelligheid en sportiviteit voorop staan. Stel je eigen sterrenteam samen met teamgenoten, familie of vrienden. Alles is mogelijk. Het toernooi is voor alle leeftijden en zowel hockeyers als niet hockeyers zijn van harte welkom om mee te doen. Er wordt gespeeld met teams van 6 spelers in 4 verschillende poules. 

Poules
- Paashazen | een team met overwegend guppen en f-jeugd
- Paaskippen | een team met overwegend 8 tot 12 jarigen
- Paaskuikens | een team met overwegend 11 tot 14 jarigen
- Paaseitjes | een team van 15 jaar en ouder

Bij alle teams mogen ook oudere kinderen en volwassenen meedoen. In welke poule je speelt, wordt bepaald aan de hand van de meest voorkomende leeftijdscategorie in het team. Op deze manier proberen we de poules zoveel mogelijk op gelijke sterkte in te delen. Een team mag uit zoveel spelers bestaan als je zelf wilt. Uiteraard staan er tijdens een wedstrijd max. 6 spelers op het veld.

Win met je team een prijs voor het tofste outfit!
Zorg dat je als team herkenbaar bent. Speel in eenzelfde kleur of ga helemaal los en maak er een fantastisch paasoutfit van en ga met de prijs ‘Tofste Paasoutfit 2022’ naar huis. Er zijn nog meer prijzen te winnen. Ook het winnende team en de vinders van de golden paashazen gaan met leuke prijzen naar huis. Voor de allerjongsten is er de hele dag een springkussen aanwezig.

Programma maandag 18 april
14.00 uur        Inloop
14:30 uur        Eieren en golden paashazen zoeken Guppen, F- en D-jeugd
15:00 uur        Start wedstrijden
17.00 uur        Einde wedstrijden, prijsuitreiking en start borrel
 
Meedoen?
Inschrijven kan via een mail naar [email protected]. Daarbij graag de teamcaptain en namen en leeftijden van je teamgenoten vermelden. Kosten voor deelname is € 12,50 per team (o.b.v. 6 personen, extra deelnemers 2 euro P/P). Na inschrijving ontvang je een tikkie. Na betaling van het tikkie is de inschrijving geregeld. Zorg ervoor dat je inschrijving uiterlijk dinsdag 12 april bij ons binnen is. 

Let op: scheenbeschermers en een bitje zijn, ook voor de niet hockeyers, verplicht.

Wij kijken uit naar jouw inschrijving! Heb je vragen? Stel ze gerust.

Hartelijke groet,
Evenementencommissie