header foto
 
Evenementen

Oergezellige Pubquizavond

Nieuws afbeelding 16-4-2022
Gisteravond was het clubhuis gevuld met maar liefst 14 pubquizteams. Met namen als Kennis is Macht, Weet ik veel, Zoeken we op, Ansuboriflow, Mo en de Gang, De palingsabbelaars, Waar is Joep, Per biertje wijzer, Arend, FC Melle, Sneeuwwitje en de 3 dwergen, Pino, Driel op Reis en Heren 2 werd er vanaf ronde 1 meteen al vol ingezet op de winst. 

Briljante start
Naomi Schermer vertolkte haar rol als ladiespeaker vol passie en wist al vroeg in de avond iedereen met het bekende nummer ‘Uit m’n bol” van André Hazes in feeststemming te krijgen. Na 6 rondes was duidelijk dat het team ‘Heren 2’ bestaande uit Tjebbe Huisinga, Joris Vromans, Ole Veenstra, Hidde van Schaik en Margot Klein, met de winst naar huis ging.

De kabouters van Achouffe
De avond stond in het teken van bierbrouwerij La Chouffe. De barcommissie had flink uitgepakt en in no time was Wouterland omgetoverd tot Kabouterland en zat iedereen met kaboutermuts, -neus en - baard op. Of je nu wilde of niet ….  De winnaars gingen met een collectorsitem naar huis: een oranje MHCC jasje :).

Over de grens
We konden bijna spreken van een internationale Pubquiz. Er was een team uit Driel, nabij Arnhem. Deze groep had het natuurlijk bij de speelronde ‘Castricum’ wat lastig. Uiteindelijk hebben zij Castricum nog goed leren kennen: nog tot laat in de nacht werden de kabouters in het dorp gesignaleerd, inclusief de mannen uit Driel.

Het was weer erg geslaagd. Hartelijk dank aan iedereen die heeft geholpen bij het organiseren van dit geweldige evenement en in het bijzonder aan de organisatie: Maarten Simons, Rim Stammes en Naomi Schermer.