header foto
 
Jongste Jeugd

Guppen proeven alvast van de F-competitie

Nieuws afbeelding 23-5-2022 Om onze Guppen en hun ouders goed voor te bereiden op de F-competitie na de zomervakantie, volgen ze deze weken een Guppen-stage. Vorige week waren onze jongste leden te gast bij de Terriërs; afgelopen zondag kwam een groep jonge Terriërs naar MHCC. Op 12 juni vindt de laatste stage-ochtend plaats. 

In totaal doen 7 teams aan de stage mee. 4 teams van de Terriërs en 3 van MHCC. De F-jes spelen vanaf komend seizoen 3 tegen 3. Elk team heeft drie goaltjes om in te scoren. Een wedstrijd duurt 2x 20 minuten en de kinderen wordt zoveel mogelijk ruimte geboden om te spelen. De spelbegeleider heeft dus vooral de rol om te enthousiasmeren. Zowel de kinderen als de ouders kunnen dankzij de Guppen-stage vast wennen aan deze nieuwe competitievorm. Zo staan ze na de zomer goed voorbereid aan de start.

De afgelopen twee zondagochtenden oefenden de ouders dus met het uitzetten van de veldjes en het begeleiden van het spel. Zodat alle Guppen met veel plezier konden hockeyen, onder een stralend zonnetje. De ochtend bij MHCC werd afgesloten met lekker koude limonade voor alle kids, in de schaduw onder onze prachtige nieuwe tent. Zondag 12 juni sluiten we de stage af. Tot dan!Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Sponsoren