header foto
 
Parahockey

Onze paraspelers doen mee aan de Special Olympics!

Nieuws afbeelding 29-5-2022 Wist jij dat onze paraspelers op 10, 11 en 12 juni meedoen aan de Special Olympics 2022 in Twente? Samen met een team uit Zoetermeer vertegenwoordigen zij Nederland en hockeyen ze tegen Engeland, Spanje, België, Ierland, Duitsland en/of Frankrijk. Als MHCC zijn we hier natuurlijk supertrots op! 

De Special Olympics beginnen vrijdag 10 juni met een spectaculaire openingsceremonie met duizenden sporters in het Fanny Blankers Koen Stadium. Op 11 en 12 juni vinden de wedstrijden plaats. De hockeywedstrijden worden gespeeld in Enschede volgens de nieuwe internationale regels. De spelers spelen 6 tegen 6 op een half veld, met strafcorners. De wedstrijden worden gefloten door bondsscheidsrechters. 

Hard aan het trainen 
Naast de wedstrijden is er een groot feest op zaterdag en zijn er allerlei extra activiteiten om aan mee te doen. Kortom: het wordt een geweldig weekend voor alle spelers en begeleiders. Ons parateam heeft er alvast superveel zin in en traint op maandag- en woensdagavond hard om goed voorbereid in het Olympische dorp aan te komen. 

Steuntje in de rug
Ben je benieuwd naar de trainingen van ons parateam? Of wil je dit topteam steunen of sponsoren? Stuur dan gerust een mail naar [email protected] en informeer naar de mogelijkheden.

Reacties


Michiel van Zeggeren

29-5-2022 @ 22:21:40 |Heel veel succes! En enorm leuk!

Maarten Neve

2-6-2022 @ 09:47:42 |Super! Heel veel succes 💪

Henri de Graaf

3-6-2022 @ 07:48:48 |te gek! veel succes en maak nog meer plezier!

Reageer op het nieuws