Let op! 12 juni afsluiting seizoen en passen nieuwe hockeykleding

Nieuws afbeelding 7-6-2022 Dit weekend worden de laatste wedstrijden gespeeld. Een spannend weekend voor een aantal teams, want zij kunnen kampioen worden of promoveren! Zondag 12 juni vanaf 16.00 uur zetten we onze kampioenen graag in het zonnetje tijdens de feestelijke afsluiting van het hockeyseizoen. Op 12 juni kan je ook je nieuwe clubtenue komen passen van onze nieuwe sponsor HockeyGear.eu. Tussen 10.00 en 17.00 uur ben je van harte welkom voor een pasronde!

Afsluiting hockeyseizoen met huldiging kampioenen vanaf 16.00 uur
Op dit moment zijn er al twee kampioenen bekend. De jongens van de B1 en meiden van de D1 staan met hun teams bovenaan en zijn onverslaanbaar. Voor een aantal andere teams is het nog spannend. Daar moet nog gestreden worden voor de winst of in ieder geval gelijk spel.

Onze Dames 1 speelt zondag uit tegen de Zwaluwen (Utrecht) voor promotie naar de 1e klasse! Dat is al een unieke prestatie op zich voor het team en de club. Ze kunnen wel wat aanmoediging en support gebruiken. Dus wie tijd en zin heeft is welkom op de Grebbeberglaan 4 in Utrecht. De wedstrijd start om 12.45 uur.

Zondagmiddag 12 juni vanaf 16.00 uur zetten we onze kampioenen graag in het zonnetje. Zij verdienen een groot publiek, dus kom vooral langs!

Borrel en mogelijkheid om te blijven eten
Aansluitend is er een borrel om op de prestaties van alle teams te proosten. Voor wie wil, er is de mogelijkheid om te blijven dineren. Er wordt een heerlijke saté geserveerd. De kosten zijn 8,50 per persoon. Wil je blijven eten, geef dan vooraf aan voor hoeveel personen. Dit kun je doen door een mailtje te sturen naar: [email protected]

Nieuwe hockeytenue passen tussen 10.00 en 17.00 uur
Hockeygear.eu wordt voor de aankomende jaren onze huisleverancier voor alle hockeybenodigdheden en trainingsmaterialen en natuurlijk van ons nieuwe MHCC clubtenue. Zondag 12 juni van 10.00 uur tot 17.00 uur staat er een Amerikaanse schoolbus op ons terrein. Daar kun je de nieuwe hockeykleding passen. Doen, want we zijn overgegaan op een ander merk kleding: JDH. Het kan zijn dat de maten van deze kleding net weer anders vallen. Goed om van de pasgelegenheid gebruik te maken voor je gaat bestellen.

De keuze voor ons nieuwe wedstrijdtenue is uiteraard gebaseerd op de kleuren waar onze club voor staat; oranje met met navy. Ook hebben we de regelgeving van de KNHB in onze keuze meegenomen en zijn we samen met Hockeygear.eu uitgekomen op een prachtig, door de leden van de club gekozen, ontwerp van een kwalitatief hoogwaardig shirt van JDH. Tevens hebben we gezamenlijk een omliggende clubkledinglijn samengesteld die onze club een prachtige uitstraling geeft. Hockeygear.eu biedt een mooi totaalpakket aan onze club en heeft ook regelmatig leuke ledenacties. Meer informatie over hoe je het wedstrijdtenue en eventueel andere kleding, als een uit-shirt of trainingspak, kunt bestellen volgt binnenkort.

Maar wie is Hockeygear.eu?
Hockeygear.eu is een online hockey leverancier die beschikt over een groot assortiment aan hockey artikelen van alle bekende merken. Pirmin Blaak (Keeper Nederlands elftal) versterkt het Hockeygear team als mede eigenaar/oprichter van deze unieke formule met zijn ongekende passie, kennis en ervaring binnen de Hockey (topsport) wereld.

Hockeygear.eu onderscheidt zich met maatwerk samenwerkingen op de hockeymarkt en heeft met haar netwerk van inmiddels meer dan 30 gecontracteerde hockeyclubs in Nederland een mooie reputatie opgebouwd. Deze reputatie kenmerkt zich door een hoge servicegraad, snelle leveringen, scherpe prijsstelling, betrouwbaarheid, kwaliteitsproducten en een volwaardig assortiment.