header foto
 
Evenementen

Speciaal voor F1-liefhebbers: Delta Netwerk RaceCafé

Nieuws afbeelding 15-6-2022 Racefans opgelet: dit Formule 1-seizoen hosten we een aantal F1-races op de club. Delta Netwerk, de razendsnelle glasvezel internetaanbieder, is onze enthousiaste sponsor. Jij bent van harte welkom om (samen met je team) geselecteerde races LIVE op groot scherm te komen kijken. 

Onderstaande races bieden we aan. Zet ze alvast in je agenda!
 1. Zondag 19 juni Grand Prix van Canada
  Clubhuis open vanaf 19.00 uur, start race om 20.00 uur

 2. Zondag 2 oktober Grand Prix van Singapore
  Clubhuis open vanaf 23.00 uur (zaterdagavond), start race om 02.00 uur. 

 3. Zondag 9 oktober Grand Prix van Japan
  Clubhuis open vanaf 06.00 uur, start race om 07.00 uur. 

 4. Zondag 13 november Grand Prix van Brazilië
  Clubhuis open vanaf 18.00 uur, start race om 19.00 uur.
Extra's
Afhankelijk van het tijdstip van de wedstrijd serveren we een daghap, ontbijt of uitgebreid bittergarnituur. Daarnaast laten we voor de échte hockey-F1 fans sportieve poloshirts maken met het MHCC logo op de borst en de "1” van Max Verstappen op de rug. Deze polo’s zijn oranje en worden deels gesponsord door Delta Netwerk en Hockeygear. 

Meld je snel aan!
Het eerstvolgende Delta Netwerk RaceCafé in het clubhuis is komende zondag al! De Grand Prix van Canada start om 20.00 uur. Het clubhuis gaat om 19.00 uur open. Op inschrijving bieden we je het Delta Netwerk RaceCafé poloshirt + 2 glazen Warsteiner Pils + 1 portie bitterballen aan voor € 20,-. De eerste oplage poloshirts is helaas beperkt. Dus meld je (team!) voor deze avond snel aan via onderstaande link om jouw poloshirt, bier en bitterballen te reserveren!


Tot zondag! 

Klaas-Jan & Jeroen

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws