header foto
 
Mededelingen

MHCC-clubkleding: alle leden in het nieuw!

Nieuws afbeelding 29-8-2022 Wie het afgelopen weekend ons clubhuis binnenliep, stapte middenin een heuse hockeyshop. HockeyGear.eu en de Hockeywinkel hadden hier een winkel opgebouwd om alle MHCC-leden van nieuwe clubkleding te kunnen voorzien. 

Op vrijdag en zaterdag zijn honderden orders opgehaald en minstens zoveel tenues gepast en meegenomen. Al met al een enorme operatie, die mede dankzij de hulp van vele vrijwilligers en enthousiaste jeugdleden gelukkig soepel verliep. Zaterdagmiddag verschenen steeds meer kinderen in het nieuwe tenue op de club: een fantastisch gezicht. We kijken ernaar uit om alle teams hierin te zien schitteren op de velden tijdens de aankomende competitie! 

Ik heb nog geen tenue, wat nu? 
Mocht je het afgelopen weekend niet in de gelegenheid zijn geweest om je tenue op te halen, dan kun je deze vanaf aanstaande woensdag 31 augustus met je persoonlijke vouchercode nabestellen via de MHCC-webshop op Hockeygear.eu

Let op: Doe dit zo snel mogelijk! Vanaf de start van de competitie op 10 september is het nieuwe tenue met het logo van onze sponsor Basiclabel voorop de standaard en mag er niet meer in het oude tenue gespeeld worden. 

Hoe kom ik aan een vouchercode? 
Heb je de vouchercode niet opgehaald, of ben je hem kwijtgeraakt? Stuur dan een aardige mail met je naam en lidnummer naar [email protected]. Je krijgt jouw code dan toegestuurd. 

Ik heb een vraag over de geleverde kleding 
Met alle vragen over de geleverde kleding en orders kun je terecht bij HockeyGear.eu. Je vindt hun contactgegevens hier

Reacties


Sabina Krijgsman

3-9-2022 @ 11:10:56 |De webshop is nog niet open, vanaf wanneer kunnen we bestelen?

Reageer op het nieuws