header foto
 
Evenementen

Het hockeyseizoen is geopend met gezellige MHCC-Kickoff

Nieuws afbeelding 29-8-2022 Nieuwe clubkleding ophalen, meedoen aan een clinic streethockey, even stilstaan bij het 55 jarig bestaan van onze club of een vorkje meeprikken tijdens de barbecue: de MHCC-Kickoff zorgde afgelopen zaterdag voor een hoop gezellige momenten. Een mooie aftrap voor het aankomende hockeyseizoen. 

De dag begon in alle vroegte met het uitleveren van de nieuwe clubkleding. En het eerste resultaat daarvan was tijdens de clinic van Team Streethockey om 15.00 uur goed te zien. Vrijwel alle deelnemende kids hadden trots hun nieuwe tenue aangetrokken. Een kleine oranjeleger, tegenover twee enthousiaste trainers. 

Jaloersmakende tricks 
De kinderen begonnen met wat ogenschijnlijk eenvoudige tricks en het alom bekende ‘rondje om de wereld’, maar gaandeweg werd het al moeilijker. En moeilijker. Onder de stralende zon probeerden alle deelnemers om de bal op te vangen met de bovenkant van de stick, of de bal op te vangen met de hand om hem daarna weer omhoog te gooien en hoog te houden of om de bal op een creatieve wijze door de eigen benen te spelen. Kortom: vaak omdraaien of bukken om de bal op te rapen. 
De clinic werd afgesloten met een showtje van de trainers van Team Streethockey. Hun tricks waren zonder meer indrukwekkend en ook een tikkeltje jaloersmakend. Het bood de deelnemers in ieder geval voldoende inspiratie om thuis zelf mee aan de slag te gaan. 

Al 55 jaar MHCC 
Daarna was het tijd om even stil te staan bij het 55-jarig bestaan van MHCC. Alle aanwezigen vormden op het veld samen een 55: mooi om te zien vanuit de lucht! Voorzitter Simon Kornblum maakte meteen van de gelegenheid gebruik om Taco Lucassen in het zonnetje te zetten. Taco heeft de afgelopen maanden samen met zijn sponsorcommissie ontzettend hard gewerkt om het nieuwe MHCC-tenue mogelijk te maken en sponsors te werven. Met fantastisch resultaat: een prachtig nieuwe outfit voor al onze leden en een nieuwe hoofdsponsor: Basiclabel. 

Heerlijke barbecue 
Tijd voor een hapje en een drankje. Met een gezellige groep van zo’n honderd leden was het goed toeven in het zonnetje aan lange tafels langs het veld. En wie toe was aan wat actie dook het veld op, waar jong en oud zich tot laat met elkaar vermaakten. Een opmaat voor wat dit jaar nog komen gaat!

 PS: Vind jij het ook leuk om mee te denken over de invulling van onze evenementen? Of zou je graag zelf een evenement namens MHCC organiseren? Stuur dan een mail naar [email protected].

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws