header foto
 
Parahockey

Prachtige huldiging van onze paraspelers!

Nieuws afbeelding 6-9-2022

Gister brachten wij met ons para-team een bezoek aan het gemeentehuis van Castricum. Roel Beems en Sebastiaan Huijs ontvingen ons voor een officieel ontvangst in de raadzaal. 


Onze hockeyers hadden voor deze gelegenheid speciaal het MHCC tenue aangetrokken en hun medaille meegenomen. Je wordt immers niet iedere week gehuldigd. 


Aandachtig werd er geluisterd naar de mooie woorden van Roel Beems: "Wij zijn zo ontzettend trots op wat jullie als para-team hebben bereikt op de special olympics. En niet alleen ik, maar heel Castricum.”


De hockeyers konden vervolgens vragen stellen en ontvingen een chocolade medaille. 


Goud op de Special Olympics 

Eerder dit  jaar hebben we meegedaan met de Special Olympics in Twente en speelden we bij de Internationale Spelen. We speelden tegen België, Spanje, Duitsland, Engeland en Nederland Zoetermeer. Het was een geweldig weekend waar we als kers op de taart ook nog eens met een gouden medaille naar Castricum terug reisden. 


World Special Olympics 2023 in Berlijn 

Een deel van dit team is uitgekozen om in de zomer van 2023 naar de World Special Olympics in Berlijn te gaan. We vertegenwoordigen met spelers van andere clubs het internationale promotie team van Nederland. We zijn al volop met de voorbereiding bezig en de spelers hebben er nu al zin in.