header foto
 
Evenementen

Feestelijke opening nieuw waterveld: zondag 20 november

Nieuws afbeelding 2-11-2022
De eerste stappen zijn gezet op ons prachtige nieuwe waterveld. Alle trucjes en oefeningen worden vol overgave uitgevoerd op de hagelnieuwe strakke mat. Graag staan wij samen met jullie nog even stil bij deze fantastische vooruitgang van de club en nodigen alle ouders, senioren, parahockeyers, veteranen, scheidsrechters, trainers, coaches, managers en vooral ook alle jeugdleden van MHCC uit voor de officiĆ«le opening van ons nieuwe waterveld op zondag 20 november aanstaande. 

De opening wordt op ludieke wijze gedaan door wethouder Roel Beems. Bij deze ludieke actie hebben wij een heleboel kinderen nodig. Dus kom allemaal én neem je kinderen (graag met stick en bal) mee. Alle leeftijden zijn welkom. Door jullie komst laten wij zien hoe blij wij zijn met het prachtige nieuwe waterveld. Tenslotte hebben we dit nieuwe veld mede te danken aan de Gemeente Castricum. Ook het nieuwe miniveldje, gelegen tussen veld 1 en veld 2, wordt op deze dag officieel in gebruik genomen.

Super Sunday
Naast een leuk openingsprogramma is het ook Super Sunday. Dit betekent dat zowel Dames 1 als Heren 1 thuisspelen. Genoeg te beleven op de club dus.
 
Wedstrijdprogramma
12.45 uur | Dames 1
12.45 uur | Heren onder 25
14.45 uur | Heren 1
14.45 uur | Heren Veteranen
 
Openingsprogramma
16.30 uur | Ludieke opening door voorzitter Simon Kornblum en wethouder Roel Beems
16.45 uur | Start borrel
17.30 uur | Start hapje eten en vervolg borrel
 
Hapje eten
Wij serveren een kippendijsaté met garnering voor de prijs van € 7,50. De kinderen van ouders die zich hebben aangemeld eten kosteloos een hotdog mee. Aanmelden is noodzakelijk en kan tot en met woensdag 16 november door een mail te sturen naar [email protected]. Vermeld hierbij met hoeveel volwassenen en kinderen je komt. Voor eventuele vriendjes en vriendinnetjes vragen wij voor een hotdog een bijdrage van € 2,50. Eventuele dieetwensen kun je ook in deze mail aangeven.

Wij hopen dat vele leden en belangstellenden aanwezig zijn bij dit feestelijke moment.

Graag tot dan!