header foto
 
Mededelingen

Kom jij de barcommissie versterken?

Nieuws afbeelding 20-2-2023
De Meet & Greet met de barcommissie van afgelopen donderdag heeft helaas nog niet het gewenste resultaat opgeleverd. Morgen staan onze barcoördinatoren Maartje Tollenaar en Jeroen Drankier wederom voor je klaar in het clubhuis. Zij geven je een rondleiding achter de bar en laten zien hoe alles werkt. We hebben op de zaterdagen momenteel namelijk een nijpend tekort aan barcoördinatoren. Het huidige team krijgt de planning niet meer rond en is drastisch op zoek naar versterking. Hulp is echt nodig.

Iedere zaterdag hebben we 4 barco’s nodig. Je kunt je voorstellen dat dit, met het huidige team van 6 personen niet haalbaar is. We streven naar een groep van minimaal 12, liefst nog iets meer. Werk aan de winkel dus. Een barcodienst duurt zo’n 2,5 uur. Als we de groep compleet hebben, komt het neer op eens in de maand een barcodienst. 

Wie komt ons team versterken en zorgt ervoor dat de bar goed bezet blijft?
Lijkt het je leuk om te helpen en wil je iets voor de club doen? Dan is dit je kans. Wij zijn erg geholpen met versterking van een aantal gezellige ouders, verzorgers, grootouders. Vele handen maken licht werk en bovendien blijft het dan voor iedereen leuk.

Wat wordt er van je verwacht? 
Als barcoördinator ben je het aanspreekpunt voor de ouders die namens een team een bardienst draaien en zorg je er samen met hen voor dat het achter de bar goed draait en dat het gezellig is. Ervaring is absoluut niet vereist, iedereen is welkom. Leuk om te weten: als barcoördinator hoeft je geen bardiensten te draaien voor je eigen team. 

Dus, wil jij er samen met ons voor zorgen dat de bar het kloppende hart van het clubhuis blijft? Maak anderen enthousiast en kom dinsdag 21 februari tussen 20.00 en 21.30 uur langs in het clubhuis. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Maartje Tollenaar, 06 – 52052197. 

Hartelijke groet, namens de barcommissie,
Maartje Tollenaar en Jeroen Drankier
Maartje Tollenaar (3e van rechts) en Jeroen Drankier (rechts).