header foto
 
Mededelingen

In memoriam: Milo Tuinman

Nieuws afbeelding 19-3-2023
Vrijdag 17 maart bereikte ons het trieste bericht dat Milo Tuinman, na een lang ziekbed, op 56-jarige leeftijd is overleden. Milo is bij velen van ons bekend door zijn niet aflatende inzet voor de scheidsrechtersopleiding. Veel jeugdleden zijn door hem gecoacht en werden door Milo begeleid bij het zetten van hun eerste stappen als scheidsrechter. Voor velen een taak die ze liever niet deden, maar met hulp van Milo lukte het toch en haalden zij het scheidsrechters diploma. Wilde je nog verder groeien als scheidsrechter? Dan nam Milo je mee in de CS+ opleiding. Milo floot zelf ook menig wedstrijd. Zelfs tijdens zijn ziekte kon je nog een beroep op hem doen. Naast zijn vrijwilligersrol bij de scheidsrechters was Milo zeer betrokken bij zijn drie hockeyende dochters. In toerbeurt coachte hij hun teams. Dat ging er altijd enthousiast en gedreven aan toe. 

Naast zijn enthousiasme voor hockey was Milo ook bedreven in het maken van droneopnamen. Vele leuke video’s heeft hij gemaakt van onder andere het beachtoernooi en de wedstrijden. Milo hockeyde bij de maandagavond-trimmers. Eerst als laatste man, later, zodra de keepersplek vrij kwam, als keeper. Afgelopen januari is het hele trimteam B afgereisd naar het Ierse Galway. Daar stond Milo te keepen als een tijger. Hij heeft zijn doel bijna leeg weten te houden. Milo genoot hier volop van. Het team is dankbaar dat zij deze herinneringen hebben mogen maken. Zij hebben samen veel lol gehad en een paar fantastische wedstrijden gespeeld. Deze mooie herinnering geeft troost bij het veel te jong overlijden van Milo. 

MHCC wenst zijn vrouw Monique en dochters Zoë, Julia en Mila heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

Het afscheid vindt plaats op vrijdag 24 maart om 11.00 uur in Crematorium Westerveld in Driehuis. Milo zijn wens was om, in plaats van een bloemstuk, een donatie te doen in de strijd tegen alvleesklierkanker. De familie zou een rode roos zonder verpakking voor Milo erg waarderen. Zie verdere info op de rouwkaart in de bijlage.Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws