header foto
 
Evenementen

2e Paasdag: Hockeyen op ABBA bij Hockeyclub Uitgeest

Nieuws afbeelding 22-3-2023 Op maandag 10 april (tweede paasdag) vindt bij Hockeyclub Uitgeest (MHCU) het traditionele Paashusseltoernooi plaats. Een vrienden- en familietoernooi waarbij gezelligheid en sportiviteit voorop staan. Leden van MHCC zijn van harte welkom om met een team in te schrijven. Het toernooi is voor hockeyers en niet-hockeyers en er wordt gespeeld in teams van 6 spelers in verschillende poules. Het thema is dit jaar: '80 DISCO: Hockeyen op ABBA en de Bee-Gee's dus!

De poules
Mini eitjes: een team waarin F-jeugd en guppen centraal staan.
Eitjes: teams waar 8-12 jarigen centraal staan.
Mini hazen: een team waar 11-14 jarigen centraal staan.
Hazen: een team voor spelers van 15 jaar en ouder.

Bij alle teams mogen uiteraard ook oudere kinderen en volwassenen meedoen. De teamindeling wordt bepaald aan de hand van de meest voorkomende leeftijdscategorie. Een team mag uit zoveel spelers bestaan als je zelf wilt. Er spelen 6 spelers tijdens een wedstrijd. Zorg met je team voor een leuk outfit! 

Aanmelden kan hier en is mogelijk tot 4 april. De kosten zijn 17.50 per team. Voor € 10,- per persoon wordt er aan het einde van de middag eten verzorgd. Er kan gekozen worden uit vlees of vegetarisch. Geef bij het aanmelden van jouw team aan met hoeveel personen je wilt mee eten en hoeveel daarvan vlees en hoeveel vegetarisch eten. Het toernooi start om 10.30 uur.

De eerste teams vanuit Castricum zijn al ingeschreven.