header foto
 
Parahockey

Onze para-spelers op weg naar Berlijn!

Nieuws afbeelding 12-6-2023 Het is zover! Onze vijf MHCC para-spelers zijn vanmorgen vertrokken richting Berlijn. Zij zijn onderdeel van het parahockey Team NL tijdens de World Olympic Games voor verstandelijk beperkten. Vorige week maandag hebben we ze uitgezwaaid tijdens een speciale uitzwaaitraining, georganiseerd door ons Dames 1 team. IJmond TV heeft hier een mooi reportage van gemaakt met leuke interviews! 

De World Olympic Games: spelers van over de hele wereld komen in Berlijn bijeen om daar hun sport te bedrijven op een wereldpodium. Met een speciale trein, beschikbaar gesteld door NS, reizen zij af naar Duitsland om daar de belevenis van hun leven mee te maken. In het NOS journaal van vanmorgen was een speciaal item over alle afreizende sporters richting Berlijn (item op 7.40 minuten). 

Reportage van de uitzwaaitraining door IJmond TV 
De uitzwaaitraining vond maandagavond 5 juni plaats. Met dank aan het Dames 1 team voor de training en de laatste tips en tricks voor onze Team Nl spelers. Ze zijn helemaal klaar om te vlammen in Berlijn! Een verkoelend ijsje van Marx O’Larry's was meer dan verdiend! Leuk is dat IJmond tv een mooie reportage heeft gemaakt van deze laatste training mét interviews. Bekijk de reportage van IJmond tv hier

Heel veel succes én sportief plezier
Super trots zijn we op onze vijf toppers én op alle begeleiders die dit avontuur mogelijk maken, met speciale dank aan Saranda en Niel. Wij zien uit naar jullie eerste speelmomenten en wensen jullie ontzettend veel plezier, sportiviteit, geluk en natuurlijk ook heel veel lol met elkaar! 

Via deze weg ook een dank aan alle sponsoren die het mogelijk maken dat onze para-leden,  geheel voorzien van mooie tassen, koffers en kleding, op pad kunnen richting Berlijn.
 


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Sponsoren