header foto
 
Evenementen

Spetterende seizoensafsluiting met twee toptoernooien

Nieuws afbeelding 14-7-2023 Onze club was afgelopen weekend compleet ondergedompeld in Italiaanse sferen. Het thema van het inmiddels legendarische Wouterlandtoernooi was dit jaar namelijk Italian Summer. Maar liefst 217 deelnemers namen het in 23 teams tegen elkaar op en genoten van de goede sfeer, de zon, het Italiaanse buffet en de knallende afterparty. 

Een paar weken eerder was het ook al feest op Wouterland. Op 24 juni deden 128 trimmers mee aan het Beachtoernooi. Eveneens een perfect georganiseerd toernooi door onze leden, met een tot in de puntjes doorgevoerd thema: Bouwvakkers on the beach. Ook deze dag scheen de zon volop en was de sfeer tot in de late uurtjes top. Leuk weetje: de organisatie van het Wouterlandtoernooi verzorgde deze dag voor de deelnemers de lunch; op 8 juli hielp de organisatie van het Beachtoernooi met de Italiaanse lunch. 

Applaus voor onze paraspelers
Mooi was ook dat de organisatie van het Wouterland-toernooi onze paraspelers in het zonnetje heeft gezet. Zij behaalden kort geleden op de Special Olympics in Berlijn immers de tweede plaats. Onder luid gejuich zijn deze toppers ontvangen en konden ze hun zilveren medailles showen. 

Bedankt voor de organisatie!
Het bestuur van MHCC wil de organisatoren van beide toernooien en alle helpende handen die deze fantastische evenementen mogelijk hebben gemaakt enorm bedanken voor hun inzet. Penningmeester Rob Toepoel: "Deze twee toernooien hebben niet alleen gezorgd voor een spetterende afsluiting van het hockeyseizoen en verbinding tussen onze leden onderling en met andere hockeyclubs, maar ook dat de club dit financieel erg moeilijke jaar zelfs licht positief heeft kunnen afsluiten. Onze dank hiervoor is groot!" 

Scroll naar beneden voor een sfeerimpressie van het Wouterlandtoernooi!

 Reacties


Saranda Bakels-Waninge

16-7-2023 @ 19:46:52 |Ziet er weer geslaagd uit!

Reageer op het nieuws