header foto
 
Mededelingen

Nieuwe shirts !!!!

12-7-2008

Beste leden en ouders,

Met ingang van het seizoen 2008/2009 hebben we een volledig nieuw club shirt voor al onze hockeyers.

Het nieuwe shirt is noodzakelijk in verband met de nieuwe sponsorovereenkomsten met ABN AMRO en KPMG. De sponsorinkomsten vormen middels een financiële bijdrage aan MHCC gedurende een aantal jaren, een belangrijke inkomstenbron.

Met deze financiële bijdrage van ABN AMRO en KPMG krijgt MHCC de mogelijkheid om plannen te realiseren waarmee veel zaken die met hockey te maken hebben verder geprofessionaliseerd kunnen worden. Daarnaast geeft het MHCC de mogelijkheid om de contributie op een wenselijk niveau te houden.

Met onze vaste leverancier, Sporthuis Ab Geldermans in Beverwijk, hebben we een prachtig shirt uitgezocht dat volledig aan onze kwaliteitseisen voldoet. Dit shirt wordt bedrukt met de naam van sponsor ABN-AMRO op de voorkant en die van sponsor KPMG op de achterkant. Bij de start van het nieuwe seizoen kunt u een voorbeeldexemplaar bewonderen in het clubhuis.

Zoals u zelf heeft gemerkt, was de kwaliteit van het vorige shirt niet geweldig: de pasvorm liet te wensen over en de shirts werden snel vaal na het wassen. Ons is met de hand op het hart beloofd dat de kwaliteit van de nieuwe shirts in orde is.

Dit nieuwe shirt is niet bedoeld voor de vaste keepers; zij houden gewoon hun keepers shirt.

Net als andere jaren vragen we een eigen bijdrage van u voor dit shirt. De bijdrage is € 25 per shirt. Voor die 25 euro ontvangt u een kwalitatief hoogstaand shirt (verkleurt niet, eenvoudig in onderhoud, niet strijken, vochtopnemend vermogen is goed, draagcomfort is goed).

Een deel van de eigen bijdrage wordt gebruikt om de almaar stijgende kosten beter te kunnen dekken; denk bijvoorbeeld aan de materiaalkosten en het aantal benodigde hockeyballen die ieder jaar toenemen naarmate het ledenaantal groeit.

U kunt het shirt (enkel met de bijgevoegde bon) vanaf 23 juli 2008 ophalen bij Sporthuis Ab Geldermans: u levert de ingevulde bon (zie bijlage) in bij Sporthuis Ab Geldermans. Vergeet niet het lidnummer erbij te vermelden. (is het nummer dat je gebruikt om in te loggen op de website van MHCC). Na inlevering van de bon en betaling krijgt u het shirt mee. Uiteraard kunt u in de winkel nog de juiste maat bepalen en shirts passen.

Let op zonder bon geen shirt !!!!!!

Daarnaast heeft Ab Geldermans nog andere leuke aanbiedingen voor alle enthousiaste hockeyers, geef uw ogen dus de kost bij:

Adres Sporthuis Ab Geldermans: Zeestraat 4, 1941 AP Beverwijk, tel. 0251 - 227210.

Wellicht ten overvloede melden we dat er vanaf het nieuwe seizoen niet meer in de oude shirts gespeeld mag worden.

We vertrouwen erop dat MHCC in het nieuwe seizoen in het vertrouwde (nieuwe) oranje weer op de velden zal schitteren.

Bestuur MHCC,

Meriam Mulders, voorzitter

Marjon van Eijken, secretaris

Theo Brugman, penningmeester

Erik Pennink, bestuurslid hockeyzaken junioren

Koen van Daalen, bestuurslid algemene zaken Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws