header foto
 
Mededelingen

Bericht van de familie van Eijken.

4-9-2009
Nu het nieuwe hockeyseizoen weer gaat lopen, wil ik een ieder van de club bedanken voor de aandacht, die John van jullie heeft gekregen tijdens zijn ziekte. Iedere zaterdag was hij op de club aanwezig als wedstrijdsecretaris met zijn blauwe hoedje en rode jack, met onder de arm zijn zwarte map, om de wedstrijden te begeleiden en de aanvangstijden van de wedstrijden in de gaten te houden. Het was zijn lust en zijn leven en daarbij waardeerde hij het enorm dat ieder zo met hem meeleefde en niet met een bocht om hem heenliep. Toen het wat zwaarder voor hem werd, kreeg hij de fantastische steun van Puck, die hem nu is opgevolgd als wedstrijdsecretaris. 
Na zijn overlijden op 20 mei jl. werden wij overstelpt met kaarten,bloemen en telefoontjes van leden van de club en ook van de clubs waar John contact mee had. Ook waren velen aanwezig bij het condoleren en bij het afscheid in de kerk en crematorium. Mede namens onze kinderen en kleinkinderen hiervoor heel veel dank. Het heeft ons heel veel goed gedaan.
John z’n naam zal op het bord in het clubhuis voortleven als erelid. Hij heeft zijn liefde voor de hockeysport doorgegeven aan zijn kinderen en ook aan zijn 4 kleinkinderen, die wekelijks op de club te vinden zijn.

Hartelijke groet van Ineke van Eijken.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws