header foto
 
Mededelingen

Bardienst woensdagmiddag; wij op zoek naar enthousiaste ouders

Nieuws afbeelding 9-9-2009
Beste hockey-ouders,
Na het nodige puzzelwerk is het trainingsschema helemaal rond en kan er weer volop getraind worden.
De woensdagmiddag is al jaren de meest drukke middag. Op drie velden en vele vakken staan soms wel 8 teams tegelijk te trainen. Het is altijd een gezellige middag waarbij vele jeugdleden het nodige van onze trainers en hockeystaf kunnen leren.

Gezien de nodige drukte met vele (jonge) kinderen op ons complex, is het clubgebouw inclusief de kantine de hele woensdagmiddag geopend. Ouders, kinderen, trainers en coaches  kunnen terecht voor koffie/ thee, gevonden voorwerpen, wedstrijdschema (computer) of om gewoon gezellig bij te kletsen.
Vanaf dit jaar kunnen onze jeugdleden na afloop van de training terecht voor limonade. De volgende wedstrijd kan dan eventueel worden doorgenomen. Het is natuurlijk niet te hopen maar ook bij blessures kunnen trainers en kinderen terecht voor de EHBO trommel , ice-pack en telefoon.
Voor de woensdagmiddag zijn wij op zoek naar enthousiaste ouders die het leuk vinden om aan bovenstaande invulling te geven. Vaak is er ook nog wat tijd over voor andere werkzaamheden zoals het bijvullen van de koelkast en de snoeprekken.
Per persoon gaat het om ongeveer 5 maal per jaar één uurtje en als het even kan, in het uur dat uw eigen kind aan het trainen is. Het is verder vanuit de clubleiding met nadruk gewenst dat er elke woensdagmiddag iemand in het clubgebouw aanwezig is.

Bel, sms of mail als je woensdagmiddag mee wilt draaien en/of andere goede ideeën hebt en geef aan op welk uur je zou kunnen:
13:30u 14:30u
14:30u 15:30u
15:30u 16:30u
16:30u 17:30u

Bas de Nijs
06-40468695
[email protected]

Reacties


Femke Zandbergen

18-9-2009 @ 22:32:31 |wil 5x van half 5 tot half 6 draaien

Reageer op het nieuws