header foto
 
Mededelingen

Weer meer dan een dozijn gediplomeerde trainers erbij op MHCC!

7-10-2009

Afgelopen maanden hebben 16 aanstaande trainers, de Jeugd Hockey Trainerscursus (JHT) bij Mhcc gevolgd. In de afgelopen weken hebben zij op maandagavond, met bondsdocent Jan-Willem Gutteling, de basisvaardigheden op het gebied van trainingsinhoud, analytisch vermogen, didactische vaardigheden en de beginselen van een eigen visievorming behandeld.

Afgelopen 2 weken waren de praktijk– en theorie examens en die hebben alle cursisten met succes volbracht (slechts 1 herexamen).

Het mooie van deze verbreding van het technisch kader is, dat bijna alle cursisten uit onze eigen jeugdopleiding voortkomen (op een enkele voetbalguru na…). Hiermee laten we als club zien dat de betrokkenheid enorm aan het groeien is.
Deze trainers hebben plezier in het begeleiden van de (jongste) jeugd en laten zien dat deze "lol in het spelletje", door steeds beter leren hockeyen, nog groter wordt.

Nu ze de module voor het trainen van de jeugd hebben afgerond, zullen ze in november en december van dit jaar nog de module Coachen volgen, waarna ze officieel het diploma JHT zullen bemachtigen.

MHCC is trots op jullie. Van harte gefeliciteerd!
 
(met dank aan Jacqueline Douwstra, staan de foto's in het Fotoboek)

Reacties


Puck op t Hof

9-10-2009 @ 10:37:24 |Jullie zijn toppers! Proficiat!

Nico Welschen

9-10-2009 @ 13:18:36 |Fantastisch Jongens en Meiden

Marjan Meijrink

9-10-2009 @ 14:05:08 |Super gefeliciteerd allemaal ^O^

Reageer op het nieuws