header foto
 
Mededelingen

Mhcc gaat samenwerken met Full of Life Health voor 2009-2011

Nieuws afbeelding 4-12-2009

Full of Life Health is de medische tak van Full of Life wellness center in Limmen en heeft de expertise en faciliteiten in huis om MHCC sportmedisch en inspanningsfysiologisch te begeleiden.

Naast de sportfysiotherapeuten en inspanningsfysiologen Drs. Eric van Bree en Jan Willem Kramer, wordt het team aangevuld door een sportarts, sportpsycholoog, sportmasseur, sportvoeding adviseur en met een directe lijn naar de orthopedisch chirurg van het Nederlands hockey team (tijdens Atlanta 96).

De begeleiding kan zowel voor hele groepen, specifieke teams, individuele sporters en trainers en coaches zijn. De invulling hiervan kan bestaan uit bv.; het geven van voorlichting, het uitvoeren van inspanningstesten, versneld en intensief behandelen en revalidatie van blessures.
De precieze invulling en vorm, zal in een later stadium bekend worden gemaakt.

Op dit moment is het mogelijk om binnen 24 uur van 8.30 tot 22.00 op de maandag t/m vrijdag en van 9.00 tot 14.00 op de zaterdag en zondag gezien te worden wanneer er problemen zijn met het houding- en bewegingsapparaat.

MHCC is blij met deze aanvullende ondersteuning. Het is een noodzakelijke stap om de uitbreiding in trainingsintensiteit die de laatste jaren heeft plaats gevonden, op een verantwoorde manier te ondersteunen. Zeker jeugdspelers die hard trainen, zullen baat hebben bij de begeleiding omdat wij denken dat het blessures door verkeerde-en/of overbelasting kan voorkomen. We zijn ook blij dat Full of Life Health deze ondersteuning wil bieden. De sportfysiotherapeuten hebben meer dan 15 jaar ervaring met het begeleiden van professionele -en amateur-sporters in tal van sporten. Door hun goede contacten met verschillende specialisten kunnen zij versneld doorverwijzen mocht dit nodig zijn.

Full of Life Health is te bereiken onder nr.: 072-50 55 770, Rijksweg 53 te Limmen.

Frank Kok
Sportbusinessclub

Reacties


Pyne van Eijken

4-12-2009 @ 15:09:34 |aaahhh! dat is mijn fysiotherapeut geweest (eric van bree)! Hij heeft mij super goed geholpen met mijn blessure van vorig jaar november! Helemaal top deze samenwerking.. ^O^

Tjird van Eijken

4-12-2009 @ 19:56:28 |professioneel team! Hebbend mij van mijn schouderprobleem afgeholpen

Reageer op het nieuws