header foto
 
Mededelingen

Nog meer kampioen's nieuws: Mhcc Meisjes D3 herfstkampioen

15-12-2009
Afgelopen zaterdag moest het gebeuren tegen Amsterdam.
Onze meiden stonden samen met Westerpark MD1 op een gedeelde 1ste plaats maar met een beter doelsaldo. De meiden hadden hard getraind en waren zeer gemotiveerd om de klus te klaren.
De wedstrijd werd onder mooie omstandigheden gespeeld, zelfs de zon kwam kijken. Castricum begon sterk en na 7 minuten spelen, opende Janiek de scoren door de 0-1 te maken. De meiden speelde fanatiek, kort op de bal, goed overspelend waardoor er voorin gaten vielen en Janiek de 0-2 kon intikken. De meiden waren nu ontketend en voerde de druk op en via Gwenn werd het niet veel later 0-3. Vlak voor het rustsignaal werd de 0-4 gemaakt door Daphne.

Onder het genot van “de bananen van Stengs” moesten we de meiden even met de beide benen op de grond zetten omdat ze te eenvoudig naar de 2de helft keken. Snel in de 2de helft scoorde Amsterdam de 1-4 waardoor de meiden even wakker werden geschud. Plotseling kreeg onze keeper Lotte meer te doen en maakte een paar magnifieke reddingen. Vlak voor tijd maakte Amsterdam nog 2-4 maar dat mocht de pret niet meer drukken.

Meiden, jullie hebben fantastisch gespeeld, prima getraind en vormen een perfect team. Wij hebben de laatste maanden onwijs van jullie genoten en kijken uit naar de midwintercompetitie. Oja, en met een doelsaldo van + 17 tegen een doelsaldo van +9 van Westerpark zijn onze meiden herfstkampioen!

Prettige kerstdagen en een Super 2010!

Jullie coaches en begeleiding,
Frank, Marko en Marco

Reacties


Gwenn Bakker

17-12-2009 @ 15:30:40 |het 3de doelpunt was van pam en de vierde van mij(Gwenn:))

Frank Kok

21-12-2009 @ 16:51:11 |Bedankt voor de correctie! L)

Reageer op het nieuws