Teamwinnaars Grote Clubactie bekend

Nieuws afbeelding 2-12-2021

Wat een fantastische resultaat voor de Grote Clubactie. Er zijn dit jaar 2322 loten verkocht. Vorig jaar waren het er 1349. Dat is maar liefst een stijging van 70% en levert de club € 4.100,- op. Dat verdient een dikke vette shout out voor jullie allemaal! Jullie inzet dit jaar was geweldig. Dat belonen we dan ook niet met één, maar met twee teamprijzen.

De winnaars zijn: het team Jongens 6E1 en Meisjes 8E2. Gefeliciteerd!

De Jongens 6E1 hebben de meeste loten per persoon verkocht, 34,4 loten. Het teamtotaal is 241 loten. Het team van de Meisjes 8E2 hebben in totaal maar liefst 334 loten verkocht en komen daarmee uit op 30,4 loten per persoon. Wat een waanzinnige prestaties. Super goed gedaan! Jullie ontvangen als prijs een bijdrage voor een teamuitje naar eigen keuze.

Doel ruimschoots behaald
Met de opbrengst van de Grote Clubactie schaffen we nieuwe keepersmaterialen aan. Het een en ander was wel aan vervanging toe. Met een goede outfit is het veilig én leuk om te keepen.

Bijdrage Rabo ClubSupport voor aanschaf trainingsmaterialen
En ook onze deelname aan Rabo ClubSupport heeft ons een mooi bedrag van € 507,42 opgeleverd! Met de bijdrage van de Rabo ClubSupport schaffen we nieuwe trainingsmaterialen aan voor de (jongste)jeugdteams. Onze (jongste)jeugd lijn is de afgelopen jaren hard aan het groeien en met deze bijdrage kunnen we de groep op een leuke en kwalitatief goede manier hockeytraining geven.