header foto
 
Evenementen

Zomerkamp Hockeystars: mis het niet!

Nieuws afbeelding 4-6-2024 Lekker hockeyen, gave spellen spelen en plezier maken met vrienden: hoe kun je de zomervakantie beter beginnen dan met Hockeystars? Schrijf je nog snel in samen met je teamgenootjes: er zijn nog een paar plekken vrij. 

Hockeystars is een dagkamp van drie dagen en geschikt voor alle Guppen en kinderen uit de O8, O9, O10 en O12. Uiteraard gaan we elke dag lekker veel hockeyen. De kinderen krijgen in de ochtend toffe hockeytrainingen van enthousiaste trainers. Ze leren van hen coole nieuwe tricks en nog beter verdedigen en spelen. Na de lunch organiseren we elk dag verschillende gave activiteiten en actieve spellen. Na drie dagen hebben alle deelnemers nieuwe dingen geleerd, veel plezier gehad en samen met hun vriendjes en vriendinnetjes een onvergetelijke tijd beleefd!  

Data en tijden 
Maandag 22 juli t/m woensdag 24 juli. 
Welkom vanaf 9.30 uur, start programma 10.00 uur. 
Ophalen tussen 16.30 en 17.00 uur. 

Inclusief 
  • Hockeystars T-shirt 
  • Tussendoortjes 
  • Drinken 
  • Gezonde lunch 
Kosten 
€ 149 per kind 

Aanmelden 
Je kunt je kind aanmelden voor Hockeystars 2023 via dit formulier. Let op: je aanmelding is pas definitief nadat ook het inschrijfgeld is overgemaakt. Dit kan via NL98ABNA0523310498 t.n.v. MHCC of via deze betaallink. Zodra we het aanmeldformulier en de betaling hebben ontvangen en we je gegevens hebben verwerkt, krijg je een bevestiging van de inschrijving. Let op: VOL = VOL. Dus wees er snel bij! 

Vragen
Heb je vragen? Stuur dan een mail naar [email protected].  

Organisatie Hockeystars

Ps: Ben je op vakantie tijdens Hockeystars? Geen nood: ook de laatste week van de zomervakantie kun je bij MHCC lekker komen sporten, spelen en hockeyen. Kijk voor meer informatie op de website van Hockeykampen.nl.