header foto
 
Hockeyzaken

MHCC Mini van de week !!

Nieuws afbeelding 31-8-2011
Lieve D-spelers en ouders van MHCC,

Droom jij ervan om later in Castricum Dames1 of Heren1 te spelen?
En wil je nu alvast een keertje mee lopen op zondag bij onze eerste teams? Dat kan!
Bij iedere thuiswedstrijd op zondag mogen twee kinderen mee lopen met onze eerste teams, ook achter de schermen!
Je mag mee met de voorbespreking, doet mee aan de warming up, bekijkt de wedstrijd vanuit de dug-out en eet na afloop een broodje mee met de selectie.

Je kunt jezelf, of samen met een vriendje of vriendinnetje aanmelden via [email protected], hierin is het handig om te vermelden: naam, leeftijd, team waarin je speelt, 3 opties voor voorkeursdagen, of je bij Dames of Heren 1 wilt mee lopen en een emailadres waarop we contact met je kunnen opnemen.
Dames1 speelt thuis altijd om 12.45 en Heren1 om 14.30. De mini´s van de week worden, net als de spelers van onze eerste teams, een uur voor aanvang van de wedstrijd verwacht.

Ben je nog niet direct gekozen als mini van de week, treur dan niet! Je kan altijd langs de lijn gaan kijken om onze teams aan te moedigen. Heel leuk en nog leerzaam ook!

Hopelijk tot snel op zondag!
Groeten, de speelsters en spelers uit Dames1 en Heren1.

Wil jij nou héél graag de eerste mini van de week zijn voor het seizoen 2011 / 2012? Geef dan het goede antwoord op onderstaande prijsvraag en vermeld deze in je aanmeldingsmail en wie weet loop jij als eerste mini van de week tussen de spelers van Dames en Heren1!
Vraag: Hoe heten de coaches van Dames1 en Heren1?

* Kijk voor de speeldagen van Dames1 en Heren1 op de MHCC site, links in het menu kun je dan kiezen Dames1 of Heren1.

Britte Janssen