header foto
 
Hockeyzaken

MA3, verslaat Xenios

Nieuws afbeelding 3-12-2012
Hieronder volgt een verslag van een van de teams van MHCC die je normaal niet op de voorpagina ziet. Wekelijks kiezen wij een team uit dat via dit podium verslag kan doen van de gespeelde wedstrijd. Als je denkt dat jouw team hier ook moet komen te staan, geef dit dan door aan je hoofdtrainer of lijnco√∂rdinator en wellicht ben jij het gelukkige team van de week. 

De TC

Dag Meisjes A3,

Onder barre weersomstandigheden hebben we zaterdagmiddag Xenios bestreden. Met een stevig uitgedund team moesten we deze op papier zware klus klaren. Xenios had ook nog niet verloren deze competitie en stond maar een paar puntjes achter ons. Reden temeer om gemotiveerd de strijd aan te gaan.

Het was laat op zaterdagmiddag dat we begonnen en dat was mede vanwege de open dagen aan UVA en VU. Supergoed dat jullie toch nog tijdig bij de wedstrijd waren. Ook Eva kwam nog even assisteren zodat we met genoeg aan de start verschenen. Tnx Eva.

De kou zorgde ervoor dat we flink aan de bak moesten om warm te worden. En dat heeft Xenios geweten. Gedreven pakten we keer op keer de aanval op en kregen we kans na kans. Maartje en Marijke waren succesvol voor de rust. Lekker om met 2-0 de rust in te gaan.

De tweede helft begon met een korte onweersbui en dat bracht ons even van slag. Niet echt een uitgespeelde kans, maar toch 2-1.

Daarna was het weer onze beurt. Aanval na aanval en kans na kans vuurden we op het doel van Xenios af, maar we waren niet echt productief meer. Met twee fraaie treffers van Debbie en Marijke maakten we het karwei toch professioneel af. Een mooie afsluiting van de eerste helft van de competitie. En Xenios......? Die waren zo chargrijnig dat ze zonder af te sluiten vertrokken. Jammer, maar verliezen doet soms zeer.

Wij gaan lekker de winterstop in! 4 gespeeld 4 gewonnen. Ben benieuwd naar de stand.

Groeten,

Tjeerd Oosterman

Reacties


Tjeerd Oosterman

4-12-2012 @ 09:19:30 |WINTERKAMPIOEN!!! Naaste concurrent Alliance verloor bij Saxenburg.

Arjen Veter

6-12-2012 @ 00:14:52 |Gefeliciteerd meiden! 4 uit 4 een Grand Slam!

Reageer op het nieuws