header foto
 
Arbitrage

Gezocht...

13-10-2016
Gezocht! Enthousiaste ouders!! 
Binnenkort gaan we weer met vele teams aan de zaalcompetitie beginnen.
Bij elke wedstrijd moeten we, als club, zelf een scheidsrechter regelen. Zoals iedereen natuurlijk zal beamen is dat erg veel gevraagd van onze jeugdscheidsrechters. Zij worden ingedeeld om met een willekeurig team mee te moeten. Vaak ver weg en een behoorlijk deel van de dag. Dit wil niemand ze aandoen.
Daarom een oproep aan alle betrokken ouders: kom het scheidsrechtersexamen maken en leer met gemak om te fluiten bij het team van je eigen kind(eren).
Nee, je hoeft niet zelf te kunnen hockeyen, nee je hoeft ook niet super sportief te zijn. Ja, enthousiasme en interesse echt is genoeg. Oké een beetje inzicht is makkelijk.
De oefenstof is digitaal en zal ongeveer 2 uur doornemen vragen.
Het examen staat gepland op vrijdagavond 25 november in het clubhuis.
Speciaal voor de zaalscheidsrechters zal er eind november een info avond op de club gehouden worden waarin allerlei speciaal voor de zaal geldende regels behandeld zullen worden. En natuurlijk alle vragen en onduidelijkheden!
Wil je daarna begeleiding in de praktijk, dan wordt dat geregeld!
En het fluitje? Dat krijgt iedereen die is geslaagd!!

Dus, iedereen die toch gaat kijken naar de zaalwedstrijden, leer fluiten en laat onze jeugdscheidsrechters in de winter leren!! 

Hoe aan te melden?
* Een mailtje naar [email protected], met daarin je gegevens en dat je het examen wilt doen op 25 november.
* Je als vrijwillig lid opgeven via de site. (alleen als je nog niet in het systeem bekend bent) Je krijgt dan een lidnummer en daarmee kan de KNHB de oefenstof naar je toesturen.

We zien jullie dus graag op 25 november!
Namens de jeugd en namens ons: VEEL DANK!!


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws