header foto
 
Hockeyzaken

Zondag 7 april wedstrijd voor 'oud' hockeyers

Nieuws afbeelding 17-1-2019

Heb jij ook weleens zin om weer met je stick achter een balletje aan te rennen? Echter kan jij ook geen commitment geven aan een team? Dan hebben we nu de oplossing voor je op MHCC!

Op zondag 7 april 2019 organiseren we een tweetal wedstrijden voor oud hockeyers: een dameswedstrijd en herenwedstrijd.

De wedstrijden starten rond 16:00 uur, zodat we met elkaar ook heren 1 nog kunnen aanmoedigen. Na afloop van de wedstrijden rond 17:30 uur zorgen we een hapje eten zodat je nog even gezellig kan blijven hangen.

Iedereen die zin heeft (kinderen & vriendjes, opa's & oma's) kan mee blijven eten, zolang we het maar van te voren weten.

Als familieclub vinden we het leuk om ook de kinderen met elkaar te laten spelen. Vandaar dat iedereen welkom is en we een aantal oudere jeugdleden gevraagd hebben om als 'oppas' te fungeren. Zij zijn voor de kinderen vanaf een jaar of 3, voor de hele jonge kids kun je misschien beter een opa of oma langs de lijn regelen.

Het zou mooi zijn als we minimaal 26 dames en 26 heren kunnen verzamelen zodat we 11 tegen 11 kunnen spelen met min. 2 wissels. De scheidsrechters gaan we ook regelen. Bij meer aanmeldingen kunnen we mogelijkerwijs een drieluik spelen. De teams worden op de dag zelf bekend gemaakt.

Kosten
De kosten voor de wedstrijd zijn 10 euro p.p. en het eten (waarschijnlijk bami of nasi) kost circa 5 euro p.p. en voor de kinderen tot 12 jaar 2,50. Drankjes kunnen op eigen kosten bij de bar verkregen worden.

Aanmelden
Wil je dit absoluut niet missen? Stuur dan een mail naar [email protected] en geef het volgende door:

- Naam van deelnemer(s) wedstrijd (evt. of je keeper bent)
- Aantal deelnemers voor het eten (bijzonderheden qua eten evt.)
- Naam kids en leeftijd waarvoor we oppas kunnen verzorgen

Zodra er genoeg aanmeldingen zijn, wordt dit per mail bevestigd en volgt de verdere info over de betaling.

Uiteraard willen we bij succes dit idee herhalen, waarschijnlijk op 19 mei of 2 juni 2019. Hopelijk kunnen we tegen die tijd de BBQ aansteken.

We vertrouwen op een goede opkomst.

Graag tot 7 april.

Sanne, Irma, Wouter H, Tijn en Ray