header foto
 
Hockeyzaken

Mini-wedstrijdjes op zondag

Nieuws afbeelding 18-4-2019

Op zondag 5 mei, 12 mei, 19 mei, 26 mei en 2 juni van 9.30 tot 10.30 organiseren wij onderlinge mini-wedstrijdjes voor de jongens en meisjes van de funky, guppen en trainingsgroep F

Als je je hiervoor opgeeft word je ingedeeld in een team en niet zomaar een team.Je wordt namelijk gekoppeld aan een Nederlands elftal speler/speelster of Hoofdklasse speler/speelster. Zo kan het zijn dat je in het team ‘Billy Bakker’ zit en speelt in een Nederlands elftal shirt of dat je in het team ‘Lidewij Welten’ speelt in een shirt van hockeyclub Den Bosch. 

Plezier en leren van elkaar
In welk team je zit en met wie, krijg je iedere week op woensdag van ons te horen via de mail. Dit zal ook op de website staan. De teams kunnen iedere week anders zijn en het kan ook zijn dat jongens en meisjes gemixt worden. Het gaat ons erom dat jullie met elkaar veel plezier gaan maken en van elkaar leren. 

Neem gerust iemand mee
Als je mee wilt doen, willen we dat graag van te voren weten. Mocht je een keer niet kunnen, geeft dat helemaal niet. Dit kun je, mocht je dat al weten, vermelden op het inschrijfformulier of later tijdig aan ons doorgeven zodat wij de teams kunnen aanpassen waar nodig. We hopen uiteraard dat jullie allemaal mee komen doen en/of misschien zelfs wel een keer een vriendje of vriendinnetje mee willen nemen. 

Aanmelden kan door hier te klikken!

Heel graag tot dan.

De TC Jongste Jeugd