header foto
 
Hockeyzaken

De zon begint (ook bij MHCC) weer te schijnen

Nieuws afbeelding 13-5-2019 Een paar weken geleden schreven wij dat het support op de zondag hard nodig is en wat ontzettend leuk om te zien dat steeds meer mensen op zondag gezellig even langskomen. De teams blijven hard strijden en niet onverdienstelijk. 

Dames
Dames 1 heeft 2 van de 3 wedstrijden gewonnen en kunnen vertrouwen halen uit het goede spel dat ze laten zien. Dames 2 heeft afgelopen zondag van de mede koploper gewonnen en staat weer 3 punten los. Dames 3 heeft ook gewonnen en stoomt af op het kampioenschap. Jong dames 1 moet komende zondag tegen de nummer laatst dus met een beetje steun kunnen die de 3 punten thuis houden. 

Heren
Heren 1 verloor nipt met 3-2 maar moeten gewoon naar boven blijven kijken. Heren 2 had het even lastig in de eerste helft maar trok uiteindelijk aan het langste eind. 4-3 winst en ver voor op de nummer 2. Heren 3 won dik met 7-1 en staat gedeeld eerste.

Help je mee?
Aanstaande zondag spelen veel teams thuis. Dames 1 en Heren 1 spelen elke week een "finale" om lijfsbehoud, gegarandeerd strijd dus. Kom naar de club om de teams te steunen.