header foto
 
Hockeyzaken

Mini-wedstrijdjes op zondag krijgen een vervolg

Nieuws afbeelding 6-6-2019
Op zondagochtend van 9.30 tot 10.30 organiseren wij onderlinge mini-wedstrijdjes voor de jongens en meisjes in de leeftijdscategorie tot en met 8 jaar oud. 

We hebben afgelopen weekend de eerste serie van 5 mini-wedstrijdjes afgesloten. 
Het was een groot succes en daarom geven wij hier op 16, 23 en 30 juni een vervolg aan. 

Als je je hiervoor opgeeft word je ingedeeld in een team en niet zomaar een team. Je wordt namelijk gekoppeld aan een Nederlands elftal of Hoofdklasse speler/speelster. Zo kan het zijn dat je in het team ‘Billy Bakker’ zit en speelt in een Nederlands elftal shirt of dat je in het team ‘Lidewij Welten’ speelt in een shirt van hockeyclub Den Bosch. 

Plezier en leren van elkaar
In welk team je zit en met wie, krijg je iedere week op woensdag via de mail van ons te horen. De teams kunnen iedere week anders zijn en het kan ook zijn dat jongens en meisjes gemixt worden. Het gaat ons erom dat jullie met elkaar veel plezier gaan maken en spelenderwijs van elkaar leren. 

Neem gerust iemand mee
Als je mee wilt doen, willen we dat graag van te voren weten. Mocht je een keer niet kunnen, geeft dat helemaal niet. Dit kun je, mocht je dat al weten, vermelden bij je aanmelding of later tijdig aan ons doorgeven zodat wij de teams kunnen aanpassen waar nodig. We hopen uiteraard dat jullie allemaal mee komen doen en/of misschien zelfs wel een keer een vriendje of vriendinnetje meenemen. 

Lid worden?
Wil je komend seizoen ook mini-wedstrijden hockeyen op zondag? Dat kan. Schrijf je hier in en dan betaal je het eerste jaar alleen het inschrijfgeld. Wil je naast de mini-wedstrijden ook trainen dan wordt je volledig lid en betaal je het lidmaatschap uit jouw leeftijdscategorie. 

TC Jongste Jeugd