header foto
 
Arbitrage

Fluiten met oortjes. Nu ook bij Castricum.

Nieuws afbeelding 4-10-2019

Fluiten met oortjes, vanaf 1 oktober kan het ook bij Castricum.

Niet omdat het de week van de scheidsrechter is (zie ander bericht), maar wel omdat wij graag willen dat onze scheidsrechters plezier beleven aan het fluiten en daarin zo goed mogelijk ondersteund worden hebben wij een noviteit voor onze club: Fluiten met oortjes.

 

We weten dat beginnende scheidsrechters het best spannend vinden als ze moeten fluiten. Het spel gaat snel, wat was ook alweer de regel, welke kant wijs ik op? Even wat hulp bij een beslissing kan dan het verschil maken. De pro’s fluiten al jaren met ‘oortjes’ om zo snel even te kunnen overleggen.

Maar ook clubscheidsrechters kunnen elkaar nu helpen. Waar nodig kunnen zij begeleiding krijgen door middel van het gebruik van oortjes en eigen smartphone in combinatie met de RefCom4All App. Op deze manier word je met je mede fluitist echt dat derde team op het veld.

Om dat mogelijk te maken hebben wij een abonnement op het RefCom4All platform genomen. RefCom4All stelt de App (gratis) beschikbaar voor haar clubscheidsrechters (CS) en CS+. Wij willen hiermee de kwaliteit van onze clubarbitrage naar een hoger plan brengen. Dit in een combinatie van App, begeleiding en spelregel cursussen.

Voor vragen over de RefCom4all App kan je terecht bij de scheidsrechterscommissie ([email protected]) of op de website van https://www.refcom4all.nl/refcom4all-faq/

De App is beschikbaar voor je iPhone of Android telefoon. Je kan hier de App downloaden iOS en AndroidDoe dit in alle rust alvast thuis voor je fluitbeurt. Je hebt ook je ‘oortjes’ nodig, dus neem deze mee naar het veld zodat je de App kan gebruiken.

Via onderstaande link zie je alvast de schermen in de App die je kan verwachten:

https://www.refcom4all.nl/refcom4all-korte-introductie/

Heel veel succes en plezier met fluiten in combinatie met de App.

#samenbeterfluiten #weareconnected #fluitenisfun

 

TIP:

3G/4G data aan, WiFi uit, Batterij > 50%, standaard 'oortjes', telefoon op 'niet storen', wedstrijd selecteren en scheidsrechter DWF code gebruiken!


Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws