header foto
 
Hockeyzaken

Hervatting trainingen Jongste Jeugd en Junioren

Nieuws afbeelding 25-4-2020
Beste leden,

Ook jullie hebben ongetwijfeld de persconferentie van afgelopen dinsdag nauwlettend gevolgd en waren blij dat de jeugd vanaf 28 april weer mag hockeyen. Wij kijken er in ieder geval erg naar uit.

Momenteel zijn wij met de TC Jeugd de trainingen aan het voorbereiden. Voorzorgsmaatregelen zoals hoe training geven met 1,5 meter afstand (voor de groep 13 t/m 18 jaar), het regelen van desinfectie voor de trainingsattributen, het aanstellen van een coronaverantwoordelijke binnen de club, hoe omgaan met trainingshesjes, wat te doen met ouders en nog veel meer.

Akkoord gemeente Castricum
De gemeente heeft de co√∂rdinerende rol bij het weer open laten gaan van de sportverenigingen. Dit betekent in de praktijk dat wij voor MHCC een protocol bij de gemeente moeten indienen waarin wij beschrijven hoe wij het oppakken van de trainingen voor de jeugd t/m 18 jaar willen gaan vormgeven. 
De gemeente beoordeelt vervolgens of dit binnen de regels van het RIVM en de richtlijnen van KNHB valt en geeft dan toestemming om te starten.

Vanaf 4 mei weer trainen
Wij zijn klaar om komende week te starten met de trainingen echter heeft de gemeente aangegeven op zijn vroegst eind april uitsluitsel te kunnen geven. Aangezien het dus nog onzeker is wanneer wij precies goedkeuring krijgen, kunnen wij waarschijnlijk pas in de week van 4 mei starten met de eerste trainingen. Zolang wij nog geen goedkeuring van de gemeente hebben, blijft MHCC dus nog gesloten.

Zodra er nieuws is, melden wij het direct. Mocht je vragen hebben, dan kun je uiteraard bij ons terecht via [email protected].

Pas goed op jezelf en op elkaar.
Samen Sterk.

Het Bestuur