header foto
 
Hockeyzaken

18+ binnenkort ook weer het veld op

Nieuws afbeelding 9-5-2020
Beste leden,

Na een schitterende eerste hockeyweek met onze junioren en jongste jeugdleden zijn wij ons nu aan het voorbereiden om ook de groep 18+ weer te kunnen laten trainen.

Het kabinet heeft besloten dat deze groep per 11 mei weer het veld op mag. De toestemming geldt specifiek voor trainingen, niet voor wedstrijden, toernooien of andere activiteiten. Net als bij de jeugdgroepen zijn ook deze trainingen alleen mogelijk wanneer iedereen zich aan bepaalde afspraken houdt.

Protocol
Wij zijn momenteel in afwachting van de noodverordening van de gemeente Castricum. Vervolgens kunnen wij ons protocol, waarin wij beschrijven hoe wij het oppakken van de trainingen voor de senioren (18+) willen gaan vormgeven, daarop aanpassen en indienen bij de gemeente. De gemeente beoordeelt vervolgens of dit binnen de regels van het RIVM en de richtlijnen van KNHB valt en geeft dan toestemming om te starten. Wij hopen dat dit op korte termijn gebeurt.

Zodra er nieuws is, melden wij het direct. Mocht je vragen hebben, dan kun je uiteraard bij ons terecht via [email protected]

Pas goed op jezelf en op elkaar.

Samen Sterk.

Het Bestuur