header foto
 
Hockeyzaken

mededelingen bekendmaking abcd-teams en einde en start seizoen

1-6-2020

Beste (ouders van) leden,

 

Graag informeren wij jullie over de planning tot en met het einde van het seizoen, de bekendmaking van de nieuwe abcd-teams en het trainen in deze nieuwe samenstelling.

 

- Het huidige trainingsschema in de oude samenstelling wordt aangehouden tot en met vrijdag 12 juni. Wij verzoeken iedereen om goed de aanwezigheid en eventuele afwezigheid aan te geven in de MHCC app zodat de trainers weten hoeveel kinderen er komen, om tijdig te kunnen reageren mochten er toch weinig kinderen zijn. Eventueel kunnen teams dan samen trainen.

- Voor de kinderen tot en met 12 jaar worden er in juni op zaterdagen onderlinge wedstrijdjes georganiseerd.

 

- De teamindeling wordt bekend gemaakt op zondag 7 juni (via de inlog op de website).

 

- Vanaf maandag 15 juni tot en met vrijdag 3 juli trainen we in de nieuwe teamsamenstelling. Het trainingsschema hiervoor (jongste jeugd tot en met A) maken we z.s.m. bekend.

 

We zullen proberen om ook voor de teams in nieuwe samenstelling wedstrijden te organiseren. Hierover volgt bericht via de MHCC-app en de website.

 

Over overige organisatorische zaken zoals bijvoorbeeld het inleveren van de keepersmaterialen en teambegeleiding, wordt iedereen zo spoedig mogelijk ingelicht. Houd hiervoor de MHCC-app en website goed in de gaten.

 

De intentie is om in de zomervakantie ook activiteiten aan te bieden. Uiteraard hangt dit af van de corona-maatregelen. Hierover horen jullie later meer. 

 

Na de zomervakantie start de jeugd met trainen in een volledig trainingsschema op 17 augustus. In overleg kan eerder worden gestart, mochten teams (subtop)landelijk zijn ingedeeld.

 

De eerste competitieronde is voor de (subtop)landelijke competitie is op 29 augustus gepland.  De competitie voor de overige jeugd en jongste jeugd start op 5 september.

 

Voor alles wat we organiseren geldt dat we de richtlijnen van het RIVM, de overheid in het algemeen  en die van de KNHB in acht houden.