header foto
 
Hockeyzaken

Voorlopig trainingsschema bekend

Nieuws afbeelding 18-8-2021 Hebben jullie ook allemaal zin om weer te gaan hockeyen? Wij wel! De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan een nieuw trainingsschema. Het voorlopige schema staat nu op de site en in de app.

Let op: het gaat om een voorlopig schema. Het schema is nog niet definitief omdat nog niet alle school- en studieroosters van de trainers bekend zijn. Zodra we die roosters hebben, kunnen we het schema aanvullen en definitief maken. Daarnaast zijn we voor enkele uren en teams nog op zoek naar trainers en/of coaches. Daar werken we op dit moment hard aan. We streven ernaar dit nog deze week rond te krijgen. De komende dagen zullen dus steeds meer dagen/tijden ingevoerd worden in LISA en zichtbaar worden in de app en op onze site. 

Waar kan ik mijn voorlopige trainingsdagen en -tijden vinden? 
Je kunt jouw voorlopige trainingsdagen en -tijden vinden in de MHCC-app onder Home. Ook kun je het complete trainingsschema bekijken via onze website www.mhcc.nl. Ga dan via het tabblad 'hockey', naar ‘trainingsschema’ en selecteer bovenin ‘hoofdschema’, of klik hier. Schrik niet als jouw team er nog niet bij staat of maar met 1 trainingsdag. De komende dagen vullen we het schema nog verder aan. Kijk dan dus later deze week nog eens. 

Kunnen mijn trainingsdagen of -tijden nog veranderen? 
Uiteraard streven we ernaar om geen dagen of tijden meer te veranderen. Maar zoals je hierboven ook kunt lezen is het schema nog voorlopig. Het kan dus zijn dat we onverhoopt toch nog iets moeten aanpassen. Dit doen we echter alleen als het echt niet anders kan. Zodra het rooster definitief is, laten we dit direct weten. 

Wanneer starten de trainingen?
De reguliere trainingen starten vanaf maandag 23 augustus. De keeperstrainingen beginnen zonder tegenbericht op maandag 30 augustus. Meer informatie daarover volgt. 

Heb je naar aanleiding van dit bericht nog vragen of opmerkingen? Stuur dan een mail naar [email protected] 

Tot volgende week op de club! 

Djurre Roggeveen

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws