header foto
 
Arbitrage

26.10.21 | Young Umpire Challenge

Nieuws afbeelding 18-10-2021
Ben jij tussen de 15 en 21 jaar, en wil je graag nog beter leren fluiten? Doe dan mee met de Young Umpire Challenge!

De Young Umpire Challenge bestaat uit verschillende uitdagende activiteiten die erop gericht zijn om jou nog meer te leren als scheidsrechter. Internationaal topscheidsrechter Coen van Bunge geeft deze speciale masterclass aan jonge scheidsrechters. Hij geeft tips, deelt zijn ervaringen en doet praktische clinics op het veld.

De masterclass wordt door KNHB georganiseerd. Op dinsdag 26 oktober vindt bij HIC (Amstelveen) van 17.00 tot 19.00 uur de Young Umpire Challenge voor ons district plaats. Deelname is kosteloos en aanmelden kan gemakkelijk via deze link. Mocht deze datum je niet passen? Via de link zie je ook de overige data en locaties.

Tijdens de masterclass worden er twee workshops gehouden. Alle deelnemers volgen beide workshops. De eerste gaat in op 'Hoe verkoop je je beslissing?' en de tweede gaat over de 'positioning'. Super interessante workshops waarbij je zelf op het veld staat en tips & tricks krijgt van de aanwezige ervaren KNHB Bondsscheidsrechters. Dus sportieve kleding en een fluit zijn noodzakelijk 

Ter illustratie heeft KNHB deze video gemaakt. Ben je enthousiast? Meld je zo snel mogelijk aan.