header foto
 
Hockeyzaken

Podje Hockey - Hockeypodcast

Nieuws afbeelding 20-10-2021
Heb je een functie op of om het hockeyveld? Of vind je het interessant om nog meer over hockey te weten? Dan hebben we de ultieme bron van inspiratie voor je: Podje Hockey – de podcast van de KNHB. Hierin hoor je alles wat je moet weten over training, coaching, arbitrage en technisch management. Elke laatste donderdag van de maand verschijnt een nieuwe aflevering van Podje Hockey. Je luistert de podcast via Spotify of een ander podcastplatform.

De laatste twee podcasts gingen over arbitrage en over motorische ontwikkeling voor de Funkey hockeyers met als titel van de podcast: De training als speeltuin voor 4 en 5 jarigen.

Podje Hockey is de opvolger van onze hockeyvisies. De podcast is net zo opgebouwd als een hockeywedstrijd. In 2 helften, oftewel in 2 afleveringen, bespreken we 1 thema. Beide afleveringen hebben een andere invalshoek: aflevering 1 gaat bijvoorbeeld over tophockey en aflevering 2 over breedtehockey. Elke aflevering bestaat uit 2 kwarten van 17,5 minuut. Verder zijn er een paar vaste rubrieken:

Rust – de gasten delen hun mooiste hockeyherinnering
Shoot-out – de gasten delen hun kernboodschap in maximaal 8 seconden
Cooling down – de gasten tippen luisteraars

Ben je nieuwsgierig geworden? Check de podcasts hier.