header foto
 
Arbitrage

Scheidsrechter worden? Meld je nu aan!

Nieuws afbeelding 23-10-2021 Hockey is een superleuke sport om te doen en om naar te kijken. Maar zonder scheidsrechters kunnen er geen wedstrijden gespeeld. Ook voor de zaalcompetitie hebben we straks weer genoeg ouders/begeleiders nodig die af en toe een wedstrijdje willen fluiten. Lijkt het jou leuk om je te verdiepen in de hockeyregels en scheidsrechter te worden? Grijp dan nu je kans en meld je aan!

Op 8 en 17 november is er voor iedereen die af en toe een wedstrijd wil fluiten de mogelijkheid om het scheidsrechterexamen te doen. Je kunt je hiervoor aanmelden via [email protected]. Na je aanmelding ontvang je meer informatie en uitleg over het online examen en wat je hiervoor moet weten. Op deze website van de KNHB zijn alvast alle hockeyregels te vinden. 

Goed om te weten: aan het examen zijn kosten verbonden. Deze neemt de club voor haar rekening. Meedoen kost je persoonlijk dus niets, maar meld je s.v.p. alleen aan als je ook echt bereid bent om te fluiten in de zaal of op het veld. 

We zien je aanmelding graag tegemoet!.