header foto
 
Hockeyzaken

Bepaal jouw toekomst bij MHCC!

Nieuws afbeelding 10-5-2022
Op woensdagavond 18 mei komen wij graag in gesprek met onze seniorleden en leden van de A jeugd. Wij merken dat de wensen binnen deze doelgroep veranderen en steeds meer vraagt naar een flexibel model. Een model waarbij  jongeren, maar ook 35+, zich niet meer willen vastleggen aan teveel verplichtingen op vaste avonden en zondagen. Dit is overigens niet alleen bij MHCC: we zien dit in heel hockeyend Nederland. 

Voor de sportbonden en zeker ook de hockeybond is dit een belangrijk onderwerp. De KNHB heeft hiervoor bijvoorbeeld Flexhockey ge├»ntroduceerd en meerdere initiatieven bij hockeyclubs onder de aandacht gebracht. 

Waarom deze avond?
Wij (Bestuur en de Commissies van MHCC) krijgen graag meer zicht op de wensen van deze doelgroep. Hoe zien zij de toekomst bij MHCC? Wat willen zij wel? Wat willen zij niet? Alleen zo kunnen wij bepalen op welke wijze wij het hockeyaanbod voor deze doelgroep aantrekkelijk kunnen maken én kunnen houden.

Help jij mee?
Op deze woensdagavond gaan wij graag een open gesprek aan met onze seniorleden en leden van de A jeugd om met elkaar in kaart te brengen waar de wensen liggen. We starten om 20.00 uur. De avond wordt geleid door de technische commissie. Voor een drankje wordt uiteraard gezorgd. Aanmelden mag, maar is niet noodzakelijk. Je kunt gewoon komen. Wil je je aanmelden of heb je voor die tijd vragen of idee├źn die je graag met ons deelt? Deel deze dan alsjeblieft via [email protected]

Jouw mening telt!
Het is belangrijk dat we deze avond een goede vertegenwoordiging vanuit de senioren en A jeugd hebben. Met hoe meer we zijn, hoe beter en inhoudelijker we met elkaar de toekomst kunnen bepalen. Maak je vrienden en teamgenoten enthousiast en kom woensdag 18 mei naar de club! Zorg er met elkaar in ieder geval voor dat jouw team op deze avond vertegenwoordigd is.

Bepaal jouw toekomst bij MHCC
Wanneer: woensdag 18 mei
Waar: MHCC
Tijd: van 20.00 tot 22.00 uur
Voor wie: Senioren en A jeugd

Wij kijken uit naar jouw komst. Graag tot dan!

Bestuur en Commissies

Alle leden van de A jeugd en de senioren hebben inmiddels een uitnodiging via de mail ontvangen.