header foto
 
Hockeyzaken

Regiohockey: indoor clinics & 30+ hockey

Nieuws afbeelding 16-9-2022 Ken jij Regiohockey al? Dit nieuwe hockeyinitiatief organiseert in Noord-Holland diverse cluboverstijgende activiteiten voor jong en oud. Komende periode biedt Regiohockey bijvoorbeeld Indoor Clinics aan voor kinderen in de O12 en onderlinge wedstrijden voor 30-plussers. 

Indoor clinics 
Deze winter kunnen kinderen in de O12 categorie (D-jeugd) via Regiohockey deelnemen aan zaalhockeyclinics in de herfst- en kerstvakantie. Deze clinics staan onder leiding van kundige trainers en bevatten veel leuke en uitdagende oefeningen. De opzet is laagdrempelig: iedereen in deze leeftijdscategorie is welkom. Klik hier voor meer informatie of aanmelden. 

Regiohockey 30+ 
Op zondag 30 oktober kun je als 30-plusser meedoen aan onderlinge wedstrijden voor (oud)hockeyers en trimhockeyers uit de regio. Het doel van dit evenement is om de verschillende clubs en hockeyers meer aan elkaar te koppelen en gezelligheid te creëren. Dit evenement vindt plaats op hockeyvereniging Uitgeest en is een vervolg op eerdere edities op onze club en bij de Terriërs. Na afloop kun je blijven hangen voor een hapje en een drankje. Klik hier voor meer informatie of aanmelden.