header foto
 
Hockeyzaken

Meiden met ambitie voor college hockey in VS opgelet!

Nieuws afbeelding 9-3-2023
UStudy Sports organiseert op zondag 16 april een unieke 'GO USA Hockeytraining' in Den Haag. Dit evenement heeft als doel deskundige voorlichting en een fysieke trainingservaring te geven over college hockey in de VS  Het is bedoeld voor meiden (en hun ouders) uit de MA (MO-18) en MB (MO-16) in zowel eerste lijn teams als breedte teams en ook voor Jong Dames teams.  

UStudy hockeymentor Joppe de Vries, voormalig coach bij de University of Maryland en Bryant University, vertelt over het Amerikaanse "recruiting process” voor college hockey en weet natuurlijk als geen ander waar coaches naar op zoek zijn. Daarnaast geeft Joppe een "Amerikaanse stijl” training.  

Voor ouders zal Mariette de Koning van UStudy, uitgebreid informatie geven over het Amerikaanse onderwijssysteem, financieringsmogelijkheden, toelatingseisen en nog veel meer. Ook vertelt zij over haar eigen ervaringen en observaties als ouder. Haar dochter studeerde en hockeyde 4 jaar aan de University of Virginia, een top NCAA Divisie I universiteit. 

Kosten
Kosten voor deelname bedragen € 35,-. Ouders krijgen na inschrijving toegang om de training en presentatie te mogen bijwonen. Aanmelden voor de Go USA Field Hockey Training kan via deze link