header foto
 
Hockeyzaken

11 juni bekendmaking teams + trainingsschema

Nieuws afbeelding 7-6-2023 Het wedstrijdseizoen '22-'23 zit er alweer bijna op. Dat betekent dat we de afgelopen weken achter de schermen hard hebben gewerkt aan de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Een groot onderdeel daarvan is het samenstellen van nieuwe teams. Vanaf zondag 11 juni zijn alle nieuwe teams voor de Jeugd én de Jongste Jeugd te vinden op onze website.  

Hoe vind ik de nieuwe teamindelingen?
De teamindelingen kun je vanaf zondag 11 juni bekijken via Mijn MHCC. Je logt in met je lidnummer en wachtwoord en gaat dan naar documenten > TC Jeugd (O12 t/m 018) of Jongste Jeugd (O8 t/m O10). Ervaar je problemen op je telefoon (Android), log dan in via een PC of laptop. 

Wanneer ga ik trainen met mijn nieuwe team?
De Jeugdteams trainen vanaf 12 juni met de nieuwe teams. De Jongste Jeugd-teams vanaf 19 juni.  

Zit je in een Jeugd-team (O12 t/m O18), dan betekent dat dat je wellicht op een andere tijd traint en met een andere trainer dan je gewend was. In het trainingsschema hieronder kun je de dagen en tijden vinden voor jouw nieuwe team. De laatste trainingsdag is op vrijdag 30 juni. Mocht jouw team na deze datum nog willen trainen, dan kan dat in overleg met de betrokken ouders, coaches of trainers.
Speel je komend seizoen in een Jongste Jeugd-team, dan blijf je in principe op de eigen tijd trainen. Mocht jouw kind een jaar in dezelfde lijn blijven, of een lijn overslaan, dan kan er wel iets veranderd zijn. Check daarom goed het schema hieronder en check de tijden bij je nieuwe team. De laatste trainingsdag voor de Jongste Jeugd is op vrijdag 14 juli. De huidige guppen die volgend jaar in een O8-team spelen, spelen door op zaterdag tot 1 juli. 
TC Jeugd & TC Jongste Jeugd

Reacties


Jacqueline Tijkotte

11-6-2023 @ 11:08:58 |Tip van de ledenadministratie. Het inloggen op deze manier werkt alleen via een dekstop/ laptop. Het lukt helaas niet via een telefoon.

Reageer op het nieuws