header foto
 
Hockeyzaken

Trainers gezocht!

Nieuws afbeelding 13-10-2023 Onze club is nog steeds op zoek naar enthousiaste trainers! Heb je zin in een sportieve bijbaan? Alleen of samen met je hockeymaatje? Wil je graag je hockeykennis en -skills delen? Of ben je een hockeyer in ruste, maar vind je het leuk om de liefde voor het spelletje over te brengen op de nieuwe generatie? Laat het ons weten! 

We zoeken zowel trainers voor de Jongste Jeugd (vanaf 12/13 jaar) als trainers voor de Jeugd (vanaf 15 jaar). Als je ervaring hebt met het geven van training of coachen of misschien zelfs al een trainersdiploma hebt, dan is dat natuurlijk een plus. Maar zo niet, dan ben je toch van harte uitgenodigd om te reageren. In overleg kijken wij wat bij je past en delen wij je in bij één of meerdere teams. Uiteraard zorgen wij voor begeleiding en een prima vergoeding. Ook als je jezelf niet voor een heel jaar wilt vastleggen, maar voor een kortere periode of bijvoorbeeld alleen voor de zaal, gaan we graag met je in gesprek!     

Kortom: ben je enthousiast en wil je samen met ons de jeugd met plezier laten sporten en bewegen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Vera via [email protected] of 06 39 75 07 45.