header foto
 
Hockeyzaken

AFGELAST: zaterdag 2 december tot 10.30 uur alle thuiswedstrijden

Nieuws afbeelding 1-12-2023 Alleen de veldtrainingen voor de Jongste Jeugd zijn vanmiddag 1 december afgelast! De overige trainingen gaan door. 

Zaterdag 2 december: Gezien de weersverwachting, de huidige staat van de velden en de koude nacht die komen gaat; hebben we om veiligheidsredenen moeten besluiten om de thuiswedstrijden bij MHCC tot 10.30 uur uit de schema´s te halen.

Uitwedstrijden: Speelt jouw team morgen uit, check dan goed of er gespeeld kan worden op het park waar je naar toe gaat. Houdt de Lisa-app in de gaten en check ook de website van de betreffende club.

Inhalen wedstrijden (bericht KNHB)
O12-t/m O16-jeugd en senioren:
De competities van de O12, O14 en O16 jeugd lopen komend weekend in principe af. Voor de senioren zijn er nog een aantal inhaalwedstrijden gepland. De teams worden hierna opnieuw ingedeeld en beginnen na het zaalseizoen aan een nieuwe competitie. Om deze reden moeten alle veldwedstrijden van deze periode vóór het zaalseizoen gespeeld zijn. Door de vele afgelastingen geeft de KNHB de teams echter de gelegenheid om de wedstrijden uiterlijk zondag 17 december te spelen. Hierna is het niet meer mogelijk om wedstrijden in te halen!

De KNHB verplaatst de afgelaste wedstrijden komende maandag naar zaterdag 9 december. Als er onderling een andere datum wordt afgesproken, omdat één van de teams die dag misschien een zaalwedstrijd heeft, stuur een bericht aan [email protected] dan verplaatsen we de wedstrijd naar die datum.

O18-jeugd:
Voor de O18-jeugd geldt dat de veldcompetitie waar ze nu in deelnemen, na het zaalseizoen hervat wordt. Daarom hoeven de inhaalwedstrijden van deze teams niet voor het zaalseizoen ingehaald te worden. Wel gelden hier de overige regels met betrekking tot het inhalen van wedstrijden. Dat betekent dat de wedstrijd vóór de volgende speelronde, op 2 en 3 maart, gespeeld moet zijn.

Afgelaste wedstrijden in de O18-jeugd worden verplaatst naar zaterdag 24 februari 2024. Ook voor deze wedstrijden geldt, als er onderling een andere datum wordt afgesproken voorafgaand aan die datum, stuur een bericht aan [email protected], dan verplaatsen we de wedstrijd naar die datum.

Jongste Jeugd (O8/O9/O10):
De wedstrijden van de jongste jeugd hoeven niet ingehaald te worden. Mochten de teams op eigen initiatief de wedstrijd willen inhalen, is dit natuurlijk wel toegestaan. Stuur dan een mail aan [email protected].